Melodia „Înoată, Cheluțu” lansată de Dorian Popa pe Youtube a strâns 4,3 milioane de vizualizări în doar 6 zile, ajungând, la începutul lunii trecute, numărul 1 în tendințe pe canalul de muzică. În prezent, melodia are, pe YouTube, aproape 12,5 milioane de vizualizări și peste 368.000 de aprecieri.

Cheluțu nu avea nevoie de o melodie ca să fie celebru, era deja prin intermediul stăpânului său, însă succesul înregistrat pe YouTube i-a crescut și mai tare cota.

Ce viață tristă a dus Cheluțu. Dorian l-a luat de la adăpost

Buldogul francez nu a avut o viață pe roze tot timpul. El a fost adoptat de la un adăpost de animale de Dorian Popa, unde acesta l-a găsit demn de milă.

„Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit. (…)

Când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a povestit actorul pentru click.ro.

Să vedeți în ce lux trăiește Cheluțu acum

Cheluțu a fost adoptat de Dorian Popa în vara anului trecut. De atunci, artistul a cheltuit mult pentru ca animalul să se însănătoșească. O perioadă a locuit la mama iubitei sale, Babs, și de îndată ce casa a fost gata, Cheluțu a fost luat să locuiască cu Dorian Popa, care are grijă să nu-i lipsească nimic.

Buldogul francez are la dispoziție o adevărată vilă, păstrând proporțiile. El locuiește într-un spațiu generos de 45 metri pătrați, mai exact în garajul lui Dorian Popa, și asta pentru că acela a fost locul preferat ales de cățel. În plus, are și o cușcă de 3 metri pătrați, cu încălzire prin pardoseală.

Are la dispoziție inclusiv pisicina lui Dorian Popa, care a aranjat ca patrupedul să ia și lecții de înot.

Cheluțu + Bela = LOVE

Cheluțu îl însoțește pe Dorian peste tot. Zilele trecute i-a dat mari emoții stăpânului său, pentru că Cheluțu pare să se fi îndrăgostit. „Domnișoara” se numește Bela. Nu este de aceeași rasă cu el, însă Cheluțu a fost extrem de interesat de ea.

A cunoscut-o tocmai la Galați, la o spălătorie auto și, imediat ce a văzut-o, nu i-a mai dat pace. A mirosit-o peste tot și i-a comunocat, „câinește” cât e de interesat.

„Trăiesc un moment senzațional. Se pare că al nostru prieten, Cheluțu, are primul prieten câine din viața lui, din Galați. Nu îmi vine să cred, Cheluțu pare să se împrietenească pentru prima dată. Bravo, tati!”, a comentat Dorian Popa, care s-a grăbit să anunțe iubirea și pe internet.

Sursa foto: Instagram

Cât sunt de importante, de fapt, sertarele, în viața noastră? Expoziție cum nu s-a mai văzut

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri