Brigitte Pastramă, părăsită de soț, singură, pe patul de spital

Brigitte Pastramă, părăsită de soț, singură, pe patul de spital
Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit, după ce vedeta a luat decizia de a pune capăt căsniciei considerând că în cei trei ani a îndurat prea multe agresiuni din partea consortului.

Deși în ultima perioadă, înainte de a decide separarea, Brigitte și Florin Pastramă au încercat să păstreze aparențele și chiar au pozat în imaginea unui cuplu model și plin de afecțiune, se pare că lucrurile nu erau deloc așa. Totul a fost o fațadă, iar asta se vede în gestul incalificabil al bărbatului, de marți.

După tirul de postări, la InstaStory cu citate biblice, din ultimele săptămâni, Brigitte Patsramă le-a dat mari emoții fanilor ei, marți. Ea s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în venă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat, imediat ce s-a trezit din anestezie, că a suferit o intervenție grea. De pe patul de spital, Brigitte Pastramă a transmis un mesaj în care anunță că s-a operat, iar soțul ei, Florin, nu s-a interesat deloc de soarta ei în aceste clipe dificile.

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Iisus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram. Vedeta nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Brigitte Pastramă divorțează din cauza violențelor soțului

Recent, Brigitte Pastramă a explicat care sunt motivele pentru care a decis să se despartă. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…)

Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars. Vedeta a mai fost căsătorită se află acum la a patra căsătorie.

Ea a rămas văduvă după primul mariaj, cu un om de afaceri timișorean, în tinerețe. Apoi a bifat o cununie cu un personaj despre care se spunea că ar fi apropiat de lumea interlopă. A și ajuns la pușcărie în urma unor fapte reprobabile iar acolo l-a găsit pe Dumnezeu. După ce s-a pocăit, Brigitte l-a cunoscut pe celebrul fost mare tenismen Ilie Năstase, iar după ce a ajuns să divorțeze și de acesta, cu voia lui Dumnezeu l-a cunoscut pe Florin pastramă și și-a unit destinul cu al lui.

Sursa foto: Instagram