Exclusiv. Ce face Claudia Pătrășcanu după ce și-a luat copiii în primire

Exclusiv. Ce face Claudia Pătrășcanu după ce și-a luat copiii în primire
Copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău au petrecut o vacanță fabuloasă alături de tatăl lor, și familia acestuia. Așa cum rețete și vedete a scris, ei au fost plecați în Dubai.

După multe zile în care a stat departe de odoarele ei, Claudia Pătrășcanu s-a revăzut cu cei doi fii ai ei. Cântăreața a decis să le ofere acestora o experiență deosebită. Nu poate concura direct cu surprizele de care puștii au avut parte în Dubai, dar le-a pregătit ceva aparte.

Mândru de copiii lui, Gabi Bădălău a postat multe imagini cu distracția lor în Dubai. Cei doi băieți s-au bucurat de luminile orașului, de la terasa apartamentului de lux, la înălțime, unde s-a cazat familia. Ei au admirat jocurile fântânilor arteziene și s-au bucurat de piscinele numeroase aflate la dispoziția resortului. Din programul de vacanță nu au lipsit nici excursia în deșert, care i-a fascinat pe copii.

După vacanța în Dubai, Claudia Pătrășcanu și-a luat copiii în primire

Întorși acasă, cei doi băieți au fost preluați de mama. Aflată în proces cu tatăl copiilor, pentru custodie, Claudia Pătrășcanu și-a dat acceptul pentru ca băieții să poată petrece o vacanță în străinătate alături de tatăl lor.

Acum se bucură că puștii au revenit acasă și i-a dus la plimbare. Grijulia mămică a profitat de vremea frumoasă, așa că a ieșit cu băieții, pe trotinete, la o plimbare într-un parc zoologic.

Copiii au fost de-a dreptul fascinați de animalele văzute, chiar dacă oferta nu a fost prea exotică. Cei mici au hrănit caprele olandeze și s-au bucurat să observe îndeaproape o familie de sconcși care avea și pui foarte mici.

Când a fost urzit planul împotriva Biancăi Drăgușanu

Cât au fost plecați copiii în vacanță, Claudia Pătrășcanu s-a întâlnit cu fosta ei soacră. Așa cum s-a relatat în presă, cele două femei au pus la cale o strategie pentru a o ține cât mai departe pe Bianca Drăgușanu de viața lor.

Amintim că, zilele trecute, Bianca a postat un scurt video,  pe Instagram, la Story, în care fiica ei, fiul cel mic al lui Gabi Bădălău și al Claudiei Pătrășcanu, stau împreună cu fiica lui Alex Bodi.

Sursa foto: Instagram