Exclusiv. Ce mândru este Sylvester Stallone că are patru statui!

Exclusiv. Ce mândru este Sylvester Stallone că are patru statui!
Celebrul actor american Sylvester Stallone este iubit pe toată planeta și are peste 12 milioane de admiratori pe Internet. El are patru statui în tot atâtea țări, cu care pe laudă pe Internet.

Durul Sylvester Stallone (74 de ani) a mai încărunțit, s-a mai rotunjit, dar fanilor nu le pasă. Îl iubesc pe cel care a făcut nemuritori doi eroi, Rocky și Rambo. Au făcut statui idolului lor.

Sylvester Stallone are patru statui

Joi, 26 noiembrie, Sylvester Stallone a postat o nouă fotografie: cu o statuie amplasată în Germania care în întruchipează pe actor, în rolul Rocky.

”Fratele meu mi-a trimis o fotografie cu statuia din Germania! Sunt constant umilit că acest personaj a lăsat urme în întreaga lume. Când începeți în viață, unul speră să lăsați ceva care vă reprezintă perspectiva asupra lumii și am fost binecuvântat cu un moment de inspirație care a dat naștere acestui minunat personaj pe care atât de mulți dintre voi l-ați luat în inima voastră. O mulțumire foarte fericită de la Rocky, eu și familia mea!”, a comentat Sly fotografia.

Și în orașul Hope, din Canada, actorul american are o statuie, de fapt două la fel, amplasate în locuri diferite.

”Sunt foarte mândru că aceste două statui masive ale RAMBO au fost plasate recent și permanent în orașul HOPE, Canada, Mulțumesc artistului”, a spus Sly.

În Italia, este o versiune mai mică a lui Rocky

Statuia poate fi vizitată în orașul Lucca din Piazza San Michele din 2016. Bunicii lui Sylvester Stallone își au originea în sudul Italiei în orașul de coastă Bari, la aproape 500 de mile de Lucca.

Însă, cea mai impunătoare statuie se află la Philadelphia, SUA, în fața  Muzeului de Artă. Fanii din întreaga lume vin să se fotografieze aici, cu uriașul Rocky.

Actorul american Sylvester Stallone a cheltuit 400.000 de dolari pentru o statuie care îl imortalizează într-unul din rolurile sale celebre, cel al pugilistului „Rocky”.

Aceasta este una dintre cele două statui cu Stallone în rolul lui Rocky, realizată de artistul A. Thomas Schomberg. Una dintre ele a fost folosită în film și în prezent este expusă în Philadelphia. Cealaltă fusese expusă pe Holul Campionilor din San Diego, dar când locul a fost închis, opera de artă a fost scoasă la licitație.

O sursă de la casa de licitație a declarat, pentru TMZ, că statuia a fost cumpărată de o persoană din Los Angeles, care a plătit pentru ea suma de 403.667 dolari.

Identitatea cumpărătorului a fost dată de gol când Sylvester Stallone a postat pe Instagram o fotografie alături de Arnold Schwarzeneger, făcută chiar în fața statuii, în locuința lui Stallone. Mai mult de atât, o sursă care s-a ocupat de licitație a confirmat, pentru TMZ, că statuia Rocky a ajuns la actorul care l-a interpretat pe Rocky.


Jennifer Lopez, dezbrăcată complet. Imagini interzise minorilor. Dar și dieta artistei pentru majori!