Exclusiv. Ce se întâmplă cu nepoții mai mari ai lui Traian Băsescu. Tatăl copiilor nu ține secret

Exclusiv. Ce se întâmplă cu nepoții mai mari ai lui Traian Băsescu. Tatăl copiilor nu ține secret
Traian Băsescu este bunic de mai multe ori. El își adoră nepoții, mai ales că unul dintre ei îi duce și prenumele mai departe. Copiii cei mari ai mezinei fostului președinte se pregătesc să încheie școala.

Elena Băsescu are trei copii, primii doi fiind din relația cu  celebrul Bogdan Ionescu – Syda: un băiețel, Traian junior, botezat după numele bunicului său, și Sofia Anais, o fetiță. Ambii sunt elevi și au foist însscriși la o școală privată de elită, unde, de anul trecut, merge la grădiniță și sora lor mai mica, Anastasia, care a venit pe lume în urma relației Elenei Băsescu cu Cătălin Gheorghe, cunoscut sub apelativul de Tomată.

Bogdan Ionescu, un tată implicat în viața copiilor lui

Devenit între timp tatăl unei fetițe cu actuala sa soție, Bogdan Ionescu este foarte implicat în viața copiilor săi. Copiii petrec foarte mult timp cu el, iar acum tânărul antreprenor are un motiv în plus de bucurie. Cursurile se încheie în scurt timp, iar cei doi copii ai săi se pare că au avut rezultate foarte bune la învățătură. Au primit și coronițe de flori. Bogdan Ionescu s-a grăbit să imortalizeze momentul și să distribuie fotografii cu pruncii în mediul online.

Bogdan Ionescu este foarte mândru de copiii lui mari, Traian junior și Sofia Anais

„Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu mai mult timp. Este lucru știut, el și soția sa sunt nelipsiți de la momentele importante din viețile copiilor lui. Participă cu toții, alături de Eba, la aniversări și așa mai departe.

Nepoții lui Traian Băsescu merg la o școală privată scumpă

Elena Băsescu a trecut în declarația de avere că suma de 60.000 de lei provine din „pensie alimentară minori”, adică pentru cei trei copii ea primește doar 5.000 lei, lunar, adică 1.000 de euro, pe lună, pentru toți cei trei copii.  Cu toate acestea, toți cei trei copii ai săi urmează o școală privată. Texa anuală este 10.440 de euro.

„Taxa anuală de școlarizare este în valoare de 870 de euro (plătibili lunar) sau de 10.440 de euro (plătibili anual). Costul include două mese principale (mic dejun și prânz) și două gustări, toate activitățile extracurriculare (cluburi), pregătire remedială și pentru performanță”, se arată pe site-ul școlii private.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre