Exclusiv. Iubitul Lidiei Buble, actorul Harlys Becerra a dezvăluit un talent din care ar putea câștiga mulți bani

Exclusiv. Iubitul Lidiei Buble, actorul Harlys Becerra a dezvăluit un talent din care ar putea câștiga mulți bani
După săptămâni întregi, toamna aceasta, în care s-au bucurat unul de prezența celuilalt, Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, trăiesc acum separați, fiecare în țara lui, ocupați cu contractele pe care le au de onorat. Dar își duc dorul.

A durat ceva timp după despărțirea de Răzvan Simion, până să găsească un bărbat pe care să îl transforme în iubitul ei, dar a meritat să aștepte Lidia Buble. Prin tot ce face, Harlys Becerra dovedește că e iubitul perfect. Chiar și la distanță.

Zilele acestea, Lidia Buble a ajuns la Viena, cu treabă, dar și pentru plăcere. Ea a profitat de excursia organizată de un cunoscut brand de telefonie, pentru a-și vizita sora. Ea a rămas câteva zile acasă la Estera, sora ei cu doi ani mai mare, alături de care a participat la Asia Express. Lidia s-a bucurat de fiecare clipă în compania surorii ei și a copiilor acesteia.

Harlys Becerra e iubitul perfect

Chiar dacă nu poate fi acum alături de  artista care i-a cucerit inima, actorul spaniol Harlys Becerra dovedește că e iubitul perfect. Fetele o pot invidia pe Lidia Buble, a găsit bărbatul ideal. Amintim că în vizita sa în România, când relația era deja asumată și vizibilă, Harlys a știut să o răsfețe pe iubita sa, la superlativ. I-a cântat, ad-hoc, serenade, i-a confecționat trandafiri din șervețele, și câte și mai câte.

Acum, când se află la mare depărtare de ea, o vrea aproape și ne dovedește cât e de talentat. Nu e vorba de actorie unde, ne-am convins, se descurcă excelent. Nu e vorba nici de muzică unde, de asemenea, cântă minunat, inclusiv la pian.

Harlys Becerra e și un artist plastic talentat. El i-a confecționat  Lidiei o pălărie se doare cu cristale, dar acum i-a pictat un tablou. A lucrat la el peste weekend, iar în final și-a prezentat opera. „Universul meu”, a scris alături de tabloul pe care a alăturat detaliile care au devenit simbolul iubirii lor: saturn, o inimioară, un fulger și o dată: 9.11.

Sursa foto: Instagram