Exclusiv. Lidia Buble e foarte subtilă în noua relație. Ultimul mesaj trimis iubitului spune totul

Exclusiv. Lidia Buble e foarte subtilă în noua relație. Ultimul mesaj trimis iubitului spune totul
Relația de iubire dintre frumoasa noastră cântăreață Lidia Buble și al său iubit spaniol a intrat într-o nouă etapă. Cei doi amorezi sunt liniștiți și romantici.

După două vacanțe ale Lidiei în Spania, la el, și o săptămână petrecută de el în România, acum știm ce așteaptă Lidia Buble de la iubitul ei. A demonstrat-o de-a dreptul. În văzul lumii, ca să fire clar.

După șase ani de relație alături de Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena, Neatza cu Răzvan și Dani, și un fel de pauză de cam un an, Lidia și-a găsit fericirea în brațele actorului spaniol de origine cubaneză Harlys Becerra. Acesta pare a fi un latino veritabil. Romantic până peste poate și plin de talente.

Cum e iubitul Lidiei Buble

Harlys Becerra e cunoscut și iubit și în rândul cinefililor români. Unul din serialele de succes în care joacă, Vis a vis, e difuzat pe Netflix. Apoi, fanii lui i-au descoperit latura romantică, alături de Lidia Buble. Serenade ad-hoc, cadouri personalizate, situații incredibile.

Harlys i-a cântat Lidiei, i-a confecționat o pălărie și i-a luat inel cu cristale care să o apere de rele. Și-a luat și lui unul, ca să fie asortați. În plus, știe să gătească. Din punctul acesta de vedere, Lidia e tare norocoasă. Și Răzvan Simion era destul de chef în bucătărie, gătitul înscriindu-se printre pasiunile lui.

Ce așteaptă Lidia Buble de la iubitul ei

După ce, atunci când l-a dus la Carul cu bere, Lidia a primit de la iubitul ei un trandafir din șervețel, pe care Harlys Becerra l-a confecționat pe loc, acum îi spune ce așteaptă de la relația lor.

Lidia a distribuit un video emoționant sub titlul „relationship goals” în care se vede un bătrânel simpatic, cu părul alb, așteptând pe peronul unei gări cu un buchet mare de trandafiri roșii în mână. Cea care apare este iubita sa sa, de vârstă apropiată. Bunicuții se bucură unul de prezența celuilalt și se sărută. Dragoste până la adânci bătrâneți, asta își dorește Lidia Buble. Și i-a transmis mesajul lui Harlys.