Ce prostioare face Lidia Buble când primește mesaje de la iubitul ei din Spania

Ce prostioare face Lidia Buble când primește mesaje de la iubitul ei din Spania
De o săptămâna deja, Lidia Buble e fără de iubit în România. După ce a vizitat-o, acesta a trebuit să se întoarcă înapoi în Spania, unde, dacă e să ne uităm la imaginile distribuite pe rețelele sociale, a fost destul de ocupat.

Frumoasa artistă și-a găsit perechea și nu miră pe nimeni cum râde Lidia Buble de iubitul ei. Dragostea e mare între ei, astfel că glumele sunt și ele incluse în program, și chiar fac bine relației.

Este evident că își duc dorul, unul altuia. Aflat în Spania, Harlys Becerra s-a reîntors pe plajă, în locurile unde a petrecut cu iubita sa româncă, și s-a grăbit să rememoreze momentele fabuloase pe care le-au avut împreună. Nici Lidia nu a rămas impasibilă.

Cum râde Lidia Buble de iubitul ei

Cântăreața blondă are multe fotografii alături de iubitul ei. Dacă în perioada în care se afla la el, în Spania, a fost cât se poate de rezervată în a distribui pe internet imagini în care să apară împreună cu acesta, între timp lucrurile s-au schimbat. Lidia Buble nu mai are nicio reținere în a-și ascunde relația. Din contra, e fericită și se laudă cu actorul Harlys Becerra peste tot. Iubește, e iubită, are parte de tot ce e mai bun și mai frumos.

Din atâta iubire, își permite să și râdă de și cu iubitul ei. Ea a distribuit în acest weekend o imagine în care apare alături de iubit, în Spania. Imaginea a fost făcută când ea l-a vizitat în Insulele Canare. Amândoi sunt extrem de fericiți și râd cu gurile până la urechi. „Zâmbetul Colgate” ( n.r. „Colgate Smile”) a scris Lidia Buble peste imaginea distribuită pe  Instagram.

Cât de norocoasă e în amor Lidia Buble

Lidia Buble a avut mereu noroc în dragoste. După o relație lungă cu Răzvan Simion, ea a rămas prietenă cu acesta și l-a păstrat ca manager artistic. Chiar după ce s-au separat, după ani lungi de relație, și chiar dacă Răzvan a suferit atunci, el nu a abandonat cariera fostei sale iubite. În continuare se ocupă de promovarea ei muzicală.

Pe de altă parte, după un an în care Lidia nu a oferit niciun indiciu dacă ar fi avut sau nu un iubit, acum ne arată cât de împlinită este alături de celebrul actor spaniol Harlys Becerra.

Sursa foto: Instagram