Exclusiv. Lidia Buble a rămas mască când a văzut ce a făcut Harlys Becerra la „Caru` cu bere”

Exclusiv. Lidia Buble a rămas mască când a văzut ce a făcut Harlys Becerra la „Caru` cu bere”
Gesturi impresionante, unul după altul, în relația Lidia Buble cu noul ei iubit. Aproape că nimeni nu-și mai amintește tandrețurile în care se afla aceasta cu ani în urmă, la începutul relației sale cu Răzvan Simion. E drept, atunci nici nu se grăbea să alimenteze conturile de rețele sociale cu atâtea imagini sau înregistrări.

Să vedeți cât de frumos o răsfață actorul Harlys Becerra pe Lidia Buble! Vizita lui în țara iubitei a lăsat multe amintiri în urmă. Acesta a încheiat o săptămână de amor în diferite locuri din România, inclusiv la Deva, la familia Lidiei, revenind apoi la București pentru încă niște zile, înainte de a pleca în Spania. În București, Harlys a fost dus în continuare să descopere locuri frumoase și oameni deosebiți.

La venire, Lidia l-a dus într-un loc cochet ca să ia masa. După ce au gătit inclusiv acasă, actorul a ajuns să mănânce la unul dintre cele mai cunoscute localuri din România, Caru` cu bere. A fost extrem de impresionat de cum se prezintă localul și, într-un moment de tandrețe, i-a dat Lidiei flori.

Cum o răsfață Harlys Becerra pe iubita lui, Lidia Buble

Iubit atent, actorul spaniol a reținut că frumoasa sa iubită, pe care o alintă cu cele mai dulci cuvinte, este alergică la flori. Prin urmare nu i-a cumpărat trandafiri roșii de la vânzători. Dar „s-a scos” altfel. E conștient că iubita sa trebuie să fie răsfățată mereu. Iar el s-a dovedit a fi un bărbat creativ, nu numai atent și îndrăgostit.

Exclusiv. E îndrăgostit până peste urechi! Harlys Becerra a dezvăluit fanilor cum o alintă pe Lidia Buble

A fost o ocazie nouă pentru toți fanii Lidia Buble să vadă cât de talentat este noul ei iubit. Am văzut că acesta știe să cânte la mai multe instrumente muzicale, doar că se descurcă minunat să cântă și cu vocea.

În plus a văzut toată lumea că este un adevărat „master șef” în bucătărie. Iar acum, cu toții au descoperit cât de îndemânatic este. Harlys Becerra știe să-și folosească mâinile cu mare precizie. El s-a folosit de un șervețel alb de pe masă pentru a-i confecționa Lidiei Buble un trandafir.

Exclusiv. Dezvăluire foto: Ce nu pune pe ea Lidia Buble când se duce la coafor!

Apoi i-a oferit simbolicul dar. Lidia a rămas mască de îndemânarea iubitului ei. Dar, emoția a fost copleștioare pentru că s-a declarat impresionată de faptul că iubitul ei nu a uitat că are această sensibilitate față de flori.

Sursa foto: Instagram