Exclusiv. Cine i-a cântat în strună, la nuntă, compozitorului George Hora

Exclusiv. Cine i-a cântat în strună, la nuntă, compozitorului George Hora
A fost nuntă mare la Timișoara în weekend, unul din cei mai de succes compozitori ai momentului  și-a unit destinele cu iubita sa.

S-a însurat în Catedrala Mitropolitană  din Timișoara, dar să vedeți cine i-a cântat în strună, la nuntă, lui George Hora. Decizia compozitorului a fost de a petrece în orașul de pe Bega, alături de prietenii săi. Având în vedere restricțiile, a fost mai degrabă o nuntă de prieteni, fără prea multă lume. Nu au lipsit însă invitații VIP, care au destins și întreținut atmosfera.

Compozoitorul vedetelor s-a însurat

George Hora este un cântăreț, compozitor și producător muzical originar din Timișoara și stabilit în Bucuresti. Este administratorul casei de producție și înregistrãri „Studio 66 Records”, membru activ în duo-ul de succes „Dirty Nano”, producător executiv al Kameliei (sora sa) și membru al proiectului muzical Voxlight. De-a lungul timpului a colaborat cu artiști de succes ca și: Puya, Connect-R, Marius Moga, Voltaj, Loredana Groza, Pepe, Andra, Alina Eremia, Grasu XXL, Feli, Guess Who, Irina Rimes, AMNA si mulți alții, pe parte de producție, compoziție și inginerie de sunet.

A absolvit Colegiul de Arhitectură Ion Mincu, Școala Populară de Arte la secțiile pian, keyboard, percuție respectiv inginerie de sunet. A studiat apoi la Facultatea de Muzică din Timișoara, și e licențiat în acustică.

În noiembrie 2020 AMNA și George Hora lansează „Încrederea”, o baladă produsă de George Hora în Studio 66 Records, piesa cu peste 1,3 milioane de vizualizări care a ajuns în sectiunea YouTube Trending în primele zile de la data lansării.

Cine i-a cântat în strună, la nuntă, lui George Hora

George Hora s-a căsătorit cu Ramona, iar nunta a fost întreținută de artiștii cu care acesta a colaborat și e prieten. Dan Bittman le-a cântat mirilor (printre altele) „Cât de depăarte”, și „Ți-am dat un inel” în timp ce Puya a prestat și el, pe scenă. Nu a lipsit nici sora mirelui. Kamelia, dar și nașa, Roxana Vidaicu, a luat chitara în mână.

După ce i-au nășit pe Dani și Gabriela Oțil, Roxana și Tinu Vidaicu le-au devenit părinți spirituali și celorlalți prieteni foarte buni, George și Ramona Hora.

Partea frumoasă a fost că prietena mirilor, Alina Gologan, câștigătoarea MasterChef (Pro TV), ediția 2019, a prins buchetul când l-a aruncat mireasa. Alina e celebră în mediul online sub apelativul Fata lui Gologan.

Alături de George Hora, Ramona Elena și nuntași, a fost prezent și Cucu de la Noaptea Târziu, dar și alte nume din showbiz-ul românesc au spus „prezent” la importantul eveniment.