Exclusiv. Cine îi dă Andrei fluturi în stomac. Dezvăluirea momentului

Exclusiv. Cine îi dă Andrei fluturi în stomac. Dezvăluirea momentului
Andra e, fără doar și poate, una din cele mai îndrăgite artiste din România. Miniona cu voce de aur este aclamată la fiecare concert. Iar piesele nou lansate sunt așteptate cu nerăbdare de fanii ei.

Andra are o relație de lungă durată cu soțul ei, dar acum face dezvăluirea momentului: cineva îi dă încă fluturi în stomac. Știți cu toții despre ce e vorba. Când ești îndrăgostit, burtica reacționează puternic. Psihoterapeuții vor putea explica faptul că, după o vreme, îndrăgosteala trece, fluturii din stomac dispar, și se instalează iubirea. Care e și mai și. Dar fără acele senzații.

Ei bine, Andra nu se poate plânge de lipsa lor. Vedeta a mărturisit, marți, cine îi dă fluturi în stomac. Ea a postat o serie de fotografii, în care privește galeș spre aparat. Cu exact acest mesaj: „Când mă privește el, am mereu fluturi în stomac! 🦋”.

Ce înseamnă iubirea pentru Andra și Măruță

Nu îi dă numele, dar bănuim despre cine e vorba. Marți, Cătălin Măruță, a distribuit și el câteva imagini în mediul online, vorbind despre ,momentele sale de liniște. Când își poate savura cafeaua.

Andra și Cătălin sunt împreună de 15 ani și au doi copii superbi, un băiat, David, de 10 ani, și pe micuța Eva, de șase ani. „Iubirea înseamnă să te plimbi de mână cu el sau ea prin parc și la 15 ani de la primul sărut!”, mărturisește Andra, despre relația lor. Iar ei, chiar asta fac.

Toată lumea care le urmărește profilurile de pe rețelele de socializare vede cât de frumoasă e viața lor de cuplu. Cătălin este mereu atent cu soția lui, și încearcă să o surprindă. Așa a făcut și în trecut, când i-a organizat o super petrecere aniversară, la care a adus un bartender, pentru a-i prepara dragei sale cocktailurile preferate.

Anul acesta, la aniversarea celor 13 ani de căsătorie, Cătălin Măruță și-a îmbarcat familia în avion și i-a dus pe Andra și pe cei doi copii la Paris, pentru o experiență de neuitat.

Sursa foto: Instagram