Exclusiv. Cineva a intrat în pălăria Lidiei Buble. Le stă bine, ce ziceți?

Exclusiv. Cineva a intrat în pălăria Lidiei Buble. Le stă bine, ce ziceți?
Lidia Buble e în Insulele Canare și trăiește noi momente de neuitat, bucurându-se de soare și marea albastră. Fanii s-au lansat deja în urări de bine în legătură cu nou iubit, însă Lidia nu confirmă și nu infirmă. Îi dă însă comentarii la postări actorului Harlys Berecca, căci despre el e vorba.

Aproape 2 milioane de oameni au văzut că cineva a intrat în pălăria Lidiei Buble. Fanii ei de pe Instagram plus comunitatea lui. Harlys Becerra este un foarte îndrăgit actor spaniol de origine cubaneză. Nici nu poate fi altfel, având în vedere cât de atrăgător arată. Deja se vorbește despre faptul că el și Lidia ar fi iubiți. Deși nici el nu confirmă și nici nu infirmă, anumite informații care întregesc acest puzzle, continuă să apară.

Cineva a intrat în pălăria Lidiei Buble

De câteva zile Lidia  ne încântă cu imagini  din însorita Ibiza. Ea a transmis imagini de pe plajă și dintr-o decapotabilă. Aceeași mașină decapotabilă în care s-a filmat, rulând, și actorul cubanez. În toate imaginile, Lidia, grijulie la tenul ei, poartă o pălărie ușoară împletită. De culoare negru – gri, cu pene și accesorii atașate. După ce zile întregi pălăria a apărut  în imaginile Lidiei, pe capul ei, iată că ea a ajuns mai departe.

Actorul Harlys Becerra defilează cu pălăria Lidiei Buble pe cap și se și laudă cu asta. „ O pălărie nouă”, a scris acesta alături de imagine. La ultima fotografie transmisă de ea pe Instagram, în care privește galeș spre cameră, e întrebată de fani: „iubitul unde e?!”

Nu în ultimul rând amintim că, teoretic, așteptarea pe ghimpi la care au fost supuși fanii lor, se cam apropie să ia sfârșit. Lidia și Harlys au promovat în ultimele săptămâni data zilei de mâine, 11 septembrie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla sâmbătă.

Sursa foto: Instagram