Exclusiv. Cineva îl caută insistent pe Laurențiu Reghecampf

Exclusiv. Cineva îl caută insistent pe Laurențiu Reghecampf
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf consumă, zilnic, noi etape. Noutățile apar de la un moment la altul, iar fiecare din cei doi protagoniști traversează etapa în felul lui.

În timp ce Anamaria testează creme de frumusețe, cineva îl caută insistent pe Laurențiu Reghecampf. Cunoscuta impresară ține să demonstreze, pe contul ei de socializare, că este mai presus de bârfe și de orice probleme. Ea susține în continuare că soțul ei este bărbatul perfect pentru ea, chiar dacă și-a angajat avocat și consilieri pentru divorț din Statele Unite ale Americii. Anamaria este cetățean american, ca de altfel și copiii ei.

Istoria iubirii și divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Începutul și sfârșitul mustește de suferință. Ultimele noutăți

Pe de altă parte, Laurențiu nu are decât cetățenia română. În urmă cu o zi, Anamaria a postat un video în care promovează cremele care o ajută să se mențină cu o față mereu tânără și luminoasă.

Cineva îl caută insistent pe Laurențiu Reghecampf

În aceeași încercare de a demonstra că își vede liniștit de viață și de ocupațiile cotidiene, Laurențiu a devenit dintr-o dată activ pe contul său de socializare. El a postat în ultimele zile mai multe imagini pe Instagram. Așa a făcut și joi când a distribuit o fotografie cu el fericit, cu brațele în aer. „Vibe-ul zilei”, a scris antrenorul Universității Craiova alături de imagine.

Laurențiu Reghecampf se poate lăuda cu un număr mare de urmăritori pe Instagram, deși e mult în urma soției sale, dar are și el fani care îi caută atenția.

În sfârșit, un fotbalist îi ia apărarea Aneimaria Prodan! Ce spune de relația Reghecampf-Ana

Unul dintre aceștia i-a scris imediat după ce a văzut fotografia difuzată. „Salut, dacă este contul tău, te-as ruga sa îmi spui dacă ma cunosti!”, i-a scris Dumitru Marius Vișan. Nu a primit răspuns, dar e limpede că vrea să vorbească cu antrenorul.

Marius Vişan a fost „Glonţul” echipei de fotbal CS Târgovişte. Potrovit Adevărul.ro, bărbatul face parte din generaţia de aur a fotbalului dâmboviţean. S-a ales cu porecla respectivă datorită vitezei şi tehnicii pe care o aborda în joc.

Sursa foto: Instagram