Indiferent că sunt vedete autohtone sau străine, toate au uneori, de furcă cu fanii. Între sutele de mii sau milioanele de urmăritori pe rețelele sociale, unii le dau de furcă. Iar atunci se impun măsuri. Sunt vedete care decid să ignore agresivitatea și criticile fanilor, dar sunt și altele care iau atitudine și măsuri imediat. Gina Pistol se numără  printre cele din a doua categorie.

Vedeta a mărturisit tot. Nu suportă fanii enervanți, care o critică mereu, și atunci le face „un bine”. Iară explicația viitoarei mame a bebelușului lui Smiley.

Confesiunea Ginei Pistol

„Întotdeauna se trezește cineva care să fie nemulțumit de ceva… Bă, relaxați-vă! Măi oameni buni! Ce aveți? Relaxați-vă, vedeți-vă de viața voastră, nu toți sunt perfecți ca voi. Eu, din păcate, fac parte din categoria oamenilor mai puțin perfecți. Nu tind spre perfecțiune. Dar mai relaxați-vă și lăsați-i pe alții să trăiască așa cum vor ei. Doamne fere! Și, să vă mai spun ceva ce este funny. Persoana respectivă nu te suportă neam.


Care e tariful Loredanei Groza. Diva pop nu e ieftină deloc

Ultima obsesie a luI Sharon Stone. De ce a pus gând rău „agățării” partenerilor pe net


Adică orice ai spune și orice ai face nu e de acord cu tine. Dar cu toate astea, te urmărește. Ce credeți că fac eu de fiecare dată? Dau block. La ce să mă urmărești dacă nu mă placi? Ce, ești masochistă sau masochist? Îți fac un bine! Și mai este o chestie urâtă să intri la cineva și să comentezi de ce postezi aia sau cealaltă. (…)

Fiecare om e liber să facă tot ce vrea el, atâta vreme cât libertatea lui nu-i deranjează pe cei din pe cel din jur. Dar dacă nu îți place de mine, că nu îți place, că nu poți să placi tuturor, bă, nu mă mai urmări! Pe bune, ai atât de multe alte lucruri de făcut. Fă-le și nu mă mai urmări! îți ușurez eu viața. Îți dau block”, a mărturisit diva blondă.

Gina va fi mămică

Deși e însărcinată în primul trimestru, Gina Pistol este extrem de activă. Ea promovează constant noul sezon Chefi la cuțite, emisiune care a fost filmată în pandemie. În plus, se îngrijește de noul ei statut, de viitoare mămică, ce va aduce o serie de schimbări inevitabile în viața ei.

Vestea s-a aflat abia mai târziu. Decizia de a nu face nimic public are rațiune întemeiate, știut fiind faptul că în primul trimestru de sarcină pot apărea probleme. De aceea, Gina a decis să țină secret acest lucru, până ce ar fi fost sigură că totul e bine și sarcina decurge în grafic. Amândoi sunt în culmea fericirii.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp