Exclusiv. Cosmin Seleși de la Antena 1, internat cu Covid. Alertă în tot trustul!

Exclusiv. Cosmin Seleși de la Antena 1, internat cu Covid. Alertă în tot trustul!
Două dintre vedetele Antenei 1 sunt deja în spital, confirmate cu Covid. E vorba de Marcel Pavel și Cosmin Seleși. Alte câteva zeci de persoane din Antena Stars și Antena 1 sunt posibil infectate după ce au stat în apropierea lui Marcel Pavel.

În prezent, Marcel Pavel s-ar afla internat într-un salon de la etajul 1 al Institutul “Matei Balş” din Bucureşti, alături de alţi doi pacienţi. Primul care a luat coronavirusul de la el este actorul Cosmin Seleși, co-prezentator alături de Alina Pușcaș la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Seleși se află și el acum în spital.

Marcel Pavel a fost prezent la filmările pentru noul sezon al celebrei emisiuni, unde jurați sunt Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temeșan. S-a îmbrățișat cu Cosmin Seleș, ne-au spus surse confidențiale, iar la două zile după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu Covid, și Seleș a ajuns pe mâna medicilor.

Capital.ro citează surse medicale apropiate de acest caz care au declarat că şi Ozana Barabancea a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi a fost internată în spital joi la prânz. Cântăreața a fost contactată telefonic, dar a refuzat orice dialog.

Pavel a stat foarte aproape și de prietena lui Monica Anghel, care acum va merge și ea la testat. Toate persoanele cu care a intrat artistul în contact urmează să fie ţinute sub stricta supraveghere a medicilor. Se pare că Andreea Bălan a fost deja testată și a ieșit negativ testul.

Din nefericire, Marcel Pavel nu a umblat doar prin studiourile Antenei 1, ci a fost prezent și la Antena Stars, ca să-și promoveze albumul ”Zâna mea frumoasă din povești”. Din acest motiv, este alertă maximă în trustul Intact.

Vom reveni cu informații.