Exclusiv. Cui îi face Bianca Drăgușanu declarații de dragoste pe față

Exclusiv. Cui îi face Bianca Drăgușanu declarații de dragoste pe față
Bianca Drăgușanu nu pare emoționată de cea care, o vreme, îi luase locul în inima fostului ei soț. Rivala s-a ales cu mașina bușită. Bianca e însă în altă poveste. Iubește și acum nu mai are nicio emoție să o spună de -a dreptul.

Bianca Drăgușanu a anunțat recent că intenționează să își refacă „tunning-ul” corporal. Până atunci însă, ne arată ce cumpărături a mai făcut: o poșetuță de la Luis Vuitton, o geacă tot de la aceeași marcă. Ba chiar și niște încălțări de sport. Nu a mai pus și facturile, ca și data trecută când, așa cum Rețete și vedete a scris, și-a documentat în detaliu shoppingul din ultimele luni.

Bianca poartă și bijuterii noi, din aur, cu pietre prețioase. Se laudă cu un lanț gros și cu un inel, foarte frumoase ambele.

Bianca Drăgușanu face declarații de dragoste

Pentru fani a avut de arătat, dar pentru altcineva, Bianca a avut un mesaj de-a dreptul năucitor. Reproducem aidoma mesajul Biancăi Drăgușanu pentru iubitul ei. „Te voi iubi pân’ la sfârşitul lumii,  până când totu-n jur se va opri. Te voi iubi cum n-a făcut-o nimeni, trecând prin toate nuanţele de gri” – acesta este mesajul lansat în mediul online de Bianca Drăgușanu.

De ceva vreme, blondina se bucură de afecțiunea lui Gabi Bădălău, deși relația are suișuri și coborâșuri, cel puțin din ceea ce se vede din afară. Mai mult, presa a relatat că mama tânărului, împreună cu fosta noră, ar fi ticluit un plan, ca să o țină pe Bianca Drăgușanu cât mai departe de el. Asta, în contextul în care „soacra mare” nu o agreează deloc.

Bianca a recunoscut totul despre relația cu Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu a povestit, recent, în premieră, care a fost treaba cu Cătălin Botezatu. „Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc. Și prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting. Și Cătălin Botezatu m-a ales.

De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a declarat vedeta în emisiunea „În oglindă”.

Sursa foto: Instagram