Exclusiv. Cum a ajuns Yasmine Ody make-up artist. Vedeți cum arată, fără machiaj, iubita lui Pepe

Exclusiv. Cum a ajuns Yasmine Ody make-up artist. Vedeți cum arată, fără machiaj, iubita lui Pepe
Nu mai e un secret pentru nimeni, Yasmine Ody, iubita lui Pepe, urmează să îi aducă acestuia pe lume primul fiu. E fericire mare în viețile lor. Cei doi au o relație asumată la câteva luni după ce artistul a anunțat separarea de soția sa, Raluca Pastramă, mama fiicelor sale.

Cert este că deși nimeni nu știa pe atunci de ea în postura de femeie de care Pepe ar fi fost interesat, Yasmine Ody a postat pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de celebrul artist.

Pepe a anunțat separarea de Raluca pe 2 noiembrie 2020. Pe 16 noiembrie, Yasmine punea pe Facebook o primă fotografie cu ea împreună cu Pepe. Iar abia după niște luni bune, relația dintre cei doi au fost asumată cu ieșiri publice și gesturi tandre la vedere.

Apoi toată lumea a aflat că iubita lui Pepe e make-up artist. Yasmine Ody este make-up artist care prestează la studio sau acasă la client. „Yasmine Ody, oferă servicii profesionale de make-up la studio sau la tine acasă. Dacă vrei să arăți ca un adevărat star indiferent de evenimentul la care urmează să participi, atunci ai găsit persoana perfecta, care te va face să fii în centrul atenției”, se arată în prezentarea afacerii tinerei.

Domnișoara a fost și model. Ea a început să prezinte moda încă de la vârsta de 14 ani, și tot atunci a început să învețe și cum se realizează un machiaj profesionist. A devenit un make-up artist recunoscut dupa absolvirea unor cursuri de specialitate și a oferit serviciile de make-up pentru producții tv din cadrul emisiunilor prezentate la posturi de televiziune cunoscute, clipuri video pentru artiști renumiți, prezentări de modă și shooting-uri foto pentru persoane publice.

Iată cum arată, fără machiaj, iubita lui Pepe

Cu ocazia aniversării tinerei, un prieten i-a făcut „bucata” și a pus pe internet o fotografie de care și Yasmine s-a jenat, postând un emoticon în care își acoperă fața cu ambele mâini. În imagine, iubita lui Pepe nu poartă strop de machiaj, iar diferența, așa cum poate vedea oricine, e fantastică.

„La mulți ani Yasi, te iubesc!” e mesajul care însoțește imaginea și care a determinat-o pe iubita lui Pepe să distribuie în profilul ei, la InstaStory, imaginea. Chiar dacă e „compromițătoare”.

Sursa foto: Instagram