Exclusiv. Cum arăta Lidia Buble când era mică și fără bani. Diferențele sunt uimitoare

Exclusiv. Cum arăta Lidia Buble când era mică și fără bani. Diferențele sunt uimitoare
Pe Lidia Buble o știe toată lumea cât e de frumoasă și elegantă. E pe val și în trend. Nu există să lanseze o casă de modă celebră ceva pe gustul ei și ea să nu știe.

Iar piesele care îi sunt pe plac ajung imediat în posesia ei. Pentru că Lidia Buble e o artistă de succes, și are propriile resurse, satisfăcătoare. Spre deosebire de alte vedete, Lidia Buble nu trebuie să aștepte ca vreun iubit să o curteze și să îi facă cadouri scumpe, o spune chiar ea prietenilor. În plus, e dovada vie că talentul și simțul practic nu necesită studii superioare.

Lidia Buble se îmbracă și se accesorizează exclusiv de la marile case de modă: Dior, Balenciaga, Schiparelli etc.

Lidia Buble micuță, în hanorac, lângă flori

În timp ce pregătește noi proiecte, Lidia Buble nu contenește să etaleze unele dintre cele mai interesante ținute. Ea a are succes și ca influencer, dincolo de cel muzical. Așa cum știți, Lidia Buble este, printre altele, imaginea unui cunoscut brand de telefonie mobilă. Dacă în prezent Lidia Buble își permite orice moft, nu la fel au stat lucrurile toată viața ei.

Așa cum știți frumoasa blondină provine dintr-o familie din Hunedoara, cu foarte mulți copii. Cu 10 frați, e de la sine înțeles că nu a avut parte de o copilărie în care să fi fost prea mult răsfățată, dar după ce a crescut și a început să-și câștige propriii bani, s-a ocupat singură de asta.

Recent, vedeta a împărtășit fanilor ie o imagine cu ea din perioada în care era mică. În fotografie apar mai multe dintre surorile Buble fotografiate cu spatele la o draperie roșie, lângă o masă acoperită cu un material cu motive tradiționale. Lidia Buble poartă un hanorac și ține să le amintească tuturor cât de mult îi plac florile. „Eu mereu lângă flori”, a scris vedeta pe fotografia pe care a distribuit-o.

De necontestat e și frumusețea fetelor din familia Buble. Dra și talentul lor. Toate cântă remarcabil, semn că împărtășesc o moștenire comună, plină de simț muzical.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre