Exclusiv. Lidia Buble dă cărțile pe față. Cu cine a fost în vacanță

Exclusiv. Lidia Buble dă cărțile pe față. Cu cine a fost în vacanță
Lidia Buble a revenit din vacanța sa exotică și e foarte fericită. Pe cât era de stresată înainte să plece, că se îngrășase două kilograme petrecând sărbătorile de iarnă în sânul familiei, pe atât de fericită e acum că a reușit să slăbească un kilogram.

Zilele trecute Lidia Buble și-a înnebunit fanii cu fotografii din vacanța sa exotică. A etalat costume de baie minimaliste, și multe clipuri și imagini cu un peisaj de vis. Lidia a petrecut între palmieri, pe o plajă cu nisip alb, și o apă albastră, perfectă. Vedeta s-a bucurat de soare și de căldură. Fanii au speculat imediat referitor la destinația aleasă de vedetă.

De asemenea, lumea a crezut că frumoasa blondină ar fi mers în vacanță însoțită de actorul cubanez Harlys Becerra, aflat, încă de la finele anului trecut în sânul familiei în Cuba. Asta pentru că și bărbatul distribuia pe rețelele sociale imagini de la malul oceanului. Doar că, până la urmă, s-au dovedit că oceanele erau diferite.

Cu cine s-a alintat Lidia Buble în vacanța exotică

Deși a fost foarte atentă la postările ei, și nu a dat nicio locație, Lidia Buble s-a dat de gol unde a fost. Și, odată întoarsă, a dezvăluit și că nu a fost singură.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

„Cu EL am fost plecată în vacanță❤️🤗🐶 Am apucat să ne facem un singur SELFIE🙈 și în rest am profitat de fiecare moment petrecut împreună🤗”, a scris Lidia Buble  în dreptul unei fotografii în care strânge foarte afectuos, la piept, un câine.

E un maidanez în toată puterea cuvântului, dar e maidanezul ei care i-a ținut companie, zi și noapte, pe toată durata sejurului, după cum a mărturisit într-o postarea video pe InstaStory.

Vacanță pe plajele Oceanului Indian

Zilele  trecute, totuși, vigilența Lidiei a avut un moment de cădere, astfel că vedeta a lăsat să se înțeleagă faptul că se afla în vacanță în Maldive. Și anul trecut vedeta s-a bucurat de plajele însorite din Oceanul Indian.

Și atunci s-a speculat că ar fi fost plecată în compania unui bărbat, însă nu s-a aflat niciodată cu certitudine dacă a fost chiar așa. Anul acesta, vedeta s-a dus să mănânce la Ministry of crab, un local care servește crabi și alte fructe de mare.

Sursa foto: Instagram