Exclusiv. Cum s-a schimbat Iubita lui Reghe după ce a născut. Prima fotografie arată tot

Exclusiv. Cum s-a schimbat Iubita lui Reghe după ce a născut. Prima fotografie arată tot
Proaspetele mămici din showbiz par a fi declanșat un concurs de fotografii, să arate, care mai d care, cum se prezintă după ce au adus pe lume urmașii partenerilor lor.

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cea care i-a născut acestuia cel de-al treilea băiat „din dotare”, Liam, ne arată și ea cum s-a transformat de când a devenit mămică. În imagine pare că nu poartă alt machiaj decât niște lipgloss, în timp ce are manichiura proaspăt făcută, cu unghiile lungi.

Corina Caciuc a pus multă presiune pe Reghecampf, la începutul relației

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf se cunosc, conform declarațiilor fostului antrenor al Universității Craiova, de doi ani. Relația lor nu a decurs mereu lină, în bună parte bărbatul fiind nevoit să se ascundă de propria nevastă, până să își facă curaj să rupă relația și să facă publică noul parteneriat civil. În plus, o serie de e-mailuri tăioase între Corina și Laurențiu au ajuns în presă, lumea văzând presiunile pe care le-a spus asupra lui inclusiv aceasta.

Ce se mai întâmplă în divorțul Aneimaria Prodan de Reghe

Între timp, în instanță, divorțul lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan continuă, la tribunal, cu scandal. Disputa este în jurul fiului lor, Laurențiu jr., care are acum 13 ani. Apărătorul Anamariei Prodan trebuie să facă orice e posibil pentru ca mama să obțină custodie exclusivă asupra lui Bebeto, în timp ce Reghe vrea custodie comună.

„Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește”, a declarat în acest sens Laurențiu Reghecampf.

„Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul”

Nu cu mult timp în urmă, antrenorul Craiovei a vorbit despre incredibila compatibilitate care se află între el și Corina. Chiar dacă între ei e o diferență considerabilă de ani, acesta spune că nu e deloc deranjat pentru că o iubește. În plus, nu trecutul iubitei sale e important pentru el, ci doar ceea ce vor face împreună de acum încolo.

„Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. (…) Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte”, a spus acesta.

Sursa foto: Facebook