Exclusiv. Cum s-a transformat vitezomana Delia. Conduce o mașină cât un apartament

Exclusiv. Cum s-a transformat vitezomana Delia. Conduce o mașină cât un apartament
Delia e una din vedetele care știe să capteze atenția. E frumoasă, știe să se îmbrace cu cele mai ciudate ținute. Nu de puține ori a fost criticată de cei care nu i-au înțeles mesajul vestimentar.

Poate nu știați, dar Delia conduce una din cele mai frumoase mașini din lume, însă e mai important cum s-a transformat vitezomana Delia. Dacă ne uităm în garajele altor vedete, putem spune că nici nu e așa scumpă. Totuși, valorează cât un apartament, această mașină de teren, Range Rover Velar. Acesta e al treilea Rover pe care l-a avut vedeta. A început cu un Range Rover alb, anul trecut conducea un Evoque roșu, de toată frumusețea. Acum are un Velar și a schimbat inclusiv culoarea.

Delia, obsedată de mașinile 4×4

Delia Matache a fost de multe ori amendată în trafic din cauza vitezei excesive. Una din ultimele amenzi a fost în zona Griviței, înainte de pandemie.  În urmă cu un deceniu, conform propriilor declarații, însumase deja amenzi în valoare de „peste 70 de milioane de lei vechi”. Deși a încălcat multe reguli de circulație, s-a și judecat cu Poliția Rutieră prin 2010.

„Sunt foarte masculină și nerăbdătoare. Nu am răbdare să stau în trafic foarte mult și conduc ca un bărbat”, a declarat, recent, Delia, pentru Elle România. Cele mai multe amenzi au fost pentru depășirea vitezei legale.

Momentul 2013, Delia față în față cu TIR-ul pe șosea

Acum Delia spune că nu mai e dispusă să apese așa tare accelerația. „Viteză? Doar când  îmi permite contextul, când are sens, când nu este riscant, când am loc și când este OK, ceea ce se întâmplă foarte rar”, a recunoscut vedeta pentru sursa citată.

Artista a ajuns la înțelepciune după ce, în 2013, a fost implicată într-un grav accident în urma căruia a fost la un pas de a-și pierde viața. Ea s-a  izbit cu putere de un tir. Abia la trei ani după accident Delia a povestit cele întâmplate. Mașina în care se afla a fost făcută praf.

Sursa foto: Instagram