Exclusiv. De ce nu apare Tiberiu Argint în fotografiile de la revelionul Andreei Bălan

Exclusiv. De ce nu apare Tiberiu Argint în fotografiile de la revelionul Andreei Bălan
Petrecere superbă în vila Andreei Bălan, de Revelion. A venit buna ei prietenă și colegă de trupă, Andreea Antonescu, dar și echipa de PR a vedetei. În mod neașteptat, iubitul nu s-a arătat.

A fost o petrecere cu sushi, paiete și baloane cu heliu la Andreea Bălan acasă. Vedeta a petrecut alături de apropiați. A venit fosta și actuala colegă de trupă Andre, Andreea Antonescu, dar și echipa de imagine. Fetițele s-au distrat și ele, de minune, printre adulți, au înălțat lampioane la întâmpinarea noului an.

Niciuna din cântărețe nu pare să fi venit la petrecere cu iubitul. După ce au făcut mai multe escapade în compania acestora, pe litoral, vara aceasta, acum ei par total lipsiți din peisaj.

A fost sau n-a fost Tiberiu lângă Andreea în noaptea de Revelion?

În nicio imagine nu e surprins Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan. Ori  a fost extrem de vigilent și s-a ascuns din toate cadrele, ori nu a fost prezent. Ori a venit după ce fetițele sau culcat și prietenele au plecat? Cei doi nu au avut o problemă să se afișeze împreună lunile trecute, fie prin București, fie prin țară. Andreea l-a dus chiar și la concertul pe care l-a susținut la Alexandria, apoi, așa cum Rețete și vedete a scris, au petrecut un week-end romantic într-un resort de lux în Bulgaria.

Cei doi au mai avut astfel de „ieșiri” în week-end-urile în care fetițele Andreei și ale lui George Burcea au rămas la acesta. În plus, chiar dacă nu puneau fotografii împreună pe rețelele sociale, cei doi distribuiau, în același timp, imagini din aceleași locuri, care, practic, se completau una pe cealaltă. Era jocul lor. Acum, nimic de genul acesta nu s-a mai întâmplat.

În vreme ce Andreea Bălan a umplut internetul cu imagini de la petrecere, Argint are ultima postare din urmă cu câteva zile. Voi ce credeți?

George Burcea, gest bizar față de fosta soție

Sau e doar o glumă proastă din partea cuiva? Chiar dacă George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu de câteva luni, actorul a scos la închiriat o vilă deținută de către artistă. Acesta cere 1.600 de euro pe lună, conform anunțului.

Vila Andreei Bălan a fost pusă pe un site de închiriat imobile, de către George Burcea. Este vorba de un anunț care a fost creat în anul 2018, iar recent a fost reactualizat, iar fostul soț al Andreei  figurează în continuare drept persoană de contact în postarea respectivă.

Ce scrie în anunț

„Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville”, este scris în descrierea postării, fiind menționate și următoarele detalii: „cu loc de parcare în curtea din față, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute”.

În contextul în care cei doi se află în plin proces de divorț, Andreea Bălan a fost văzută alături de afaceristul Tiberiu Argint, în timp ce George Burcea își petrece timpul alături de Viviana Sposub, în timpul filmărilor de la reality show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni” de pe Pro TV.

Sursa foto: Instagram

Raluca Bădulescu a terminat prost anul 2020. Ce a pățit vedeta de la „Bravo, ai stil!”

Recomandarile noastre