Raluca Bădulescu a terminat prost anul 2020. Ce a pățit vedeta de la „Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu a terminat prost anul 2020. Ce a pățit vedeta de la „Bravo, ai stil!”
Anul 2020 a fost terminat de vedeta de la Kanal D cu o pagubă consistentă. Și cu un ușor disconfort la începerea petrecerii de Revelion.

Creatoarea de modă a avut ghinionul să fie oprită de un echipaj de Poliție în noaptea de 31 decembrie, cu 13 minute după ora 23,00, oră la care există interdicție de a mai circula.

Raluca Bădulescu nu avea asupra ei declarația pe propria răspundere prevăzută de lege după ora 23.00. În mașină era împreună cu două persoane, iar la scenă a asistat și un reporter de la postul RTV.

Foto din filmarea România TV

În înregistrarea tv se vede că vedeta a fost conciliantă, nu a făcut scandal, iar când i s-a comunicat valoarea amenzilor pentru cele constatate de polițiști nu a comentat, ci a spus că se supune legii chiar și pentru cele 13 minute de întârziere.

Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au oprit-o pe vedeta TV între Arcul de Triumf și Piața Victoriei și au constatat că Raluca Bădulescu nu avea actele la ea, nici extinctor în mașină, dar nici declarația pe propria răspundere, așa cum prevede legea.

„Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870d e lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu, potrivit înregistrării difuzate de România TV.

O reporteriță de la RTV a relatat că jandarmul care însoțea echipajul de Poliție ar fi spus că Raluca Bădulescu părea că a consumat și alcool, însă polițiștii nu aveau aparat etilotest în dotare și au lăsat-o să plece. Curios, în relatarea jurnalistei se spune că polițiștii s-ar fi dus după șoferiță, dar aceasta deja ajunsese acasă căci locuiește în apropiere.

Exclusiv. Singurătatea unui mare actor, iubit de public. Unde s-a ascuns de lume Florin Călinescu

Recomandarile noastre