Exclusiv. De ce nu o înghite Oana Zăvoranu pe Oana Roman. A recunoscut, până la urmă, tot

Exclusiv. De ce nu o înghite Oana Zăvoranu pe Oana Roman. A recunoscut, până la urmă, tot
Oana Zăvoranu și-a început în forță canalul YouTube de pamflete. A postat șase pamflete și a strâns un sfert de milion de vizualizări, într-o săptămână. În ultima postare a pus tirul pe Oana Roman Elisei. Practic e declanșat un adevărat război, iar motivul, e vechi.

„Eh, a venit și timpul să le tocăm pe nebunele astea care ne-au fiert pe toți cu ce primesc ele pe GRATIS. Începem să le bubuim bine în prima ediție, dar nu ne-am putut abține să nu vorbim și cu voi despre colanții deja “celebrei” Peppa Pig. Cumpărați din Dragon, săracii sunt traumatizați când o văd pe Peppa Pig cu poftă să-și facă poze în oglinda de la baie…

Influencerele astea, în frunte cu Peppa , cred că ne prostesc pe noi. Mai aveți puțin de așteptat până la show-ul care le va face să se închidă în casă pe toate mocangistele astea…Ca eu sunt Zăvo și mi se rupe!”, a anunțat Oana Zăvoranu.

Aflat în divorț de Raluca, Pepe e la mijloc și între Oane

Chiar a înregistrat postările Oanei Roman, și o critică pentru manichiură și pentru „colanții de 27 roni din Dragonul Roșu”. „Puterea de a fii tu însuți într-o lume care încearcă în permanență să te schimbe este una dintre cele mai mari realizări din viața ta”, spune Oana Zăvoranu. În ultimul pamflet video explică exact care e problema dintre ea și Oana Roman. Oana Zăvoranu a recunoscut că motivul e un bărbat. Unul despre care, Oana zice că nu e cine știe ce în intimitate.

„Ea (n.r. – Oana Roman) e supărată pe mine pentru că ea dintotdeauna visează la Pepino. Iar eu am avut la un moment dat o treabă cu băiatul ăsta. Iar ea de atunci nu mă halește, neam. O divă! În atenția mea a intrat pentru că, mai nou, e influenceră”, arată Oana Zăvoranu.

Slobodă la gură, Oana Zăvoranu a povestit, după cum Rețete și vedete a consemnat, ce prestații au avut foștii ei parteneri. A avut vorbe de „duh” și despre fostul ei soț, cel readus acum în discuție. „Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost”, a detaliat bruneta.

Pe cine mai atacă Oana Zăvoranu

Oana a continuat pe InstaStory atacul: „Am un hate cu oamenii care nu sunt asumați”. Și a amenințat direct cu ce va urma: „Este o listă întreaga în așteptare ce urmează să fie luată la puricat de Oana boss președintă”.

Până ce le va lua în colimator pe vlog pe alte dive, Oana și-a spus franc părere despre  una dintre cele mai bine cotate influencer-ițe, Alina Ceușan: ”E mama bullshit -ului.  O suzetă care se strofoacă într-un grotesc să combine englișu cu frenciu, frizând penibilul și absurdul, într-o țară în care 99% vorbesc română și nici… nu o urmărește pe ea din străinătate”.

Sursa foto: Instagram

Zi importantă pentru Antonia și Alex Velea! Cum își serbează fiul lor, Achim, ziua de naștere