De ani de zile Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se joacă precum șoarecele și pisica. Ba sunt împreună, ba sunt despărițiți. Ba divorțează, ba se împacă. Ba el o bate, ba ea nu are niciun semn. Și tot așa.

Zilele trecute, diva șatenă îl lăuda pe omul de afaceri din Mediaș că e cel mai bun sfătuitor al ei, de altfel singurul om demn să o consilieze, și unicul de la care acceptă sfaturi. Dragoste mare! Între timp nu mai știm ce s-a întâmplat. Bianca pare să aibă treabă cu unele „persoane” și nu dă neapărat indicii dacă una din ele e chiar Bodi. Încă nu le-a nominalizat. Ea a vorbit despre ultimii doi ani din viața ei.

Bianca vrbește despre cercul vicios în care trăiește de ani de zile

„Într-adevăr sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații.

Eu știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul”, a declarat Bianca Drăgușanu, într-o postare pe Instagram.

„Urmează niște schimbări majore”

„Aveți idee în ce context am putut fi mințită din nou și păcălită din nou de două persoane penibile?”, a mai povestit fosta soție a lui Alex Bodi.

După multe minute de story în acest ton, Bianca Drăgușanu aproape amenință: „Urmează niște schimbări majore în viața mea. Chiar majore. Din toate punctele de vedere. Cred că cel mai simplu lucru pe care pot să îl fac e să vă spun vouă adevărul. Așa că vi-l pun pe tavă. (…) Eu nu ies în pierdere niciodată”.

De ce s-a întors Bodi la cele sfinte?

Ei  bine, Bodi e plecat.  În timp ce Bianca se zbuciumă toată, bărbatul își vede în continuare de afaceri. Se află la Berlin împreună cu Josip Heit, asociatul său. Iar la Berlin, are grijă să aibă parte și de cele sfinte și de cele lumești.

Aprinde lumânări, se roagă, se simte binecuvântat și fumează sisha. Printre altele. Acestea sunt momentele împărtășite cu audiența virtuală.

„Doamne Ajuta la toată lumea!!… și Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei care nu mai sunt printre noi”, a scris Bodi alături de o poză în care aprinde lumânări, în ziua Moșilor de Toamnă.

Alex Bodi a vizitat și un părinte duhovnic, căruia i-a dus cadou o icoană de mari dimensiuni. Pe imaginea împărtășită de Bodi cu fanii săi este notat: „Mă simt binecuvântat”. Restul serilor au continuat în cluburi, la alte distracții.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Selly, în Dubai, cu aparat dentar. Vacanță de lux cu iubita și puțină reclamă?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri