Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, s-a refugiat într-o destinație de lux și nu a plecat singur. Însoțit de frumoasa sa iubită, Smaranda, a plecat la plajă, în Dubai. După cum se poate vedea din imaginile postate de aceștia pe rețelele de socializare, tânărul artist din trupa 5GANG pare să se bucure de fiecare moment. Cei doi s-au fotografiat în Burj Park, un punct turistic cunoscut, aflat în centrul Dubaiului.

Fotografiile din sejurul de lux aduc și hateri pe social media

Cu toate că ne aflăm într-o perioadă dificilă, Selly și Smaranda au decis să își încarce bateriile cu o vacanță bine-meritată. Pandemia globală și starea tristă aflată peste tot în jur nu i-a împiedicat să se distreze. Selly și iubita sa, Smaranda, apar în fața clădirilor impunătoare, fanii fiind încântați de priveliște.

Unii dintre cei care îl urmăresc pe creatorul de conținut online pe Instagram s-au declarat consternați de ideea lui Selly de a plecat într-o vacanță de lux în perioada aceasta. Aceștia nu au privit cu ochi buni destinația turistică aleasă de vloggerul în vârstă de 19 ani, reacțiile negative neîntârziind să apară.

„Și noi murim de COVID”, „I-ați băgat pe hateri în boală, neboonilor”, „O dă tare Selly, n-ai csf” sau „Mie mi se pare că poza e fake, adică în spate clădirile sunt pixelate”, sunt o parte din mesajele lăsate de răutăcioși pe pagina de Instagram a lui Selly. Chiar să facă tânărul influencer reclamă mascată, cum îl ia la rost cititorul lui? Credem că asta cu „poza fake” e exagerată. Selly și iubita chiar sunt în Dubai!

Selly și Smaranda, îndrăgostiți peste măsură

Una dintre fotografiile postate de el pe Instagram, în care apare cu iubita, a strâns aproximativ 103 mii de aprecieri. O altă imagine postată a strâns peste 40 de mii de aprecieri și 310 comentarii, în care Selly apare într-o barcă. 

În această fotografie ar putea fi o problemuță pentru cârcotași. Selly apare cu aparat dentar. Își afișează un zâmbet larg, de parcă ar vrea să atragă atenția la„bijuteria” care îi îndreaptă dinții. Gândul ar putea să zboare că influencerul Selly s-a băgat la o reclamă fiindcă e o perioadă în care peste tot cabinetele dentare își fac publicitate la acest produs care aliniază dinții.

„După atata muncă, știți cum intră vacanța asta? Pffaileeo”, a scris Selly pe Instagram.

Dar nu-i rău nici dacă combini vacanța cu munca!

Smaranda Știrbu, iubita vloggerului, a încărcat și ea o fotografie din vacanță. Selly și Smaranda sunt împreună de 2 ani, relația lor începând încă de când erau colegi de bancă în liceu. Ambii au luat examenul de bacalaureat cu note foarte bune, reușind să intre la facultățile dorite. Selly este student la o facultate de prestigiu din București, în timp ce iubita sa a intrat la Universitate de Medicină și Farmacie Carol Davila. Tânăra visează să devină medic, celebrul vlogger fiind extrem de mândru de partenera sa de viață pe care o susține în tot ceea ce face.

Cum s-au costumat de Halloween cele mai mari vedete ale lumii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri