David Beckham strânge bani pentru nunta băieților săi. Cum a obținut 16 milioane de dolari

David Beckham strânge bani pentru nunta băieților săi. Cum a obținut 16 milioane de dolari
David Beckham se pregătește pentru nunta băieților săi, Brooklyn fiind primul pe listă. Acesta urmează să se căsătorească cu frumoasa Nicola anul viitor. Așadar, tatăl generos s-a pus deja pe „pus banii la ciorap" și a obținut un acord în valoare de 16 milioane de lire sterline pentru o serie Netflix.

Se spune că seria va urmări călătoria prin viața și cariera lui David Beckham, în vârstă de 45 de ani. Totodată va fi prezentată și viața sa de familie alături de soția și fosta membră Spice Girls, Victoria, în vârstă de 46 de ani.

O latură a lui David Beckham, pe care nu a mai văzut-o nimeni până acum

Se spune că Victoria și cei patru copii ai lor vor apărea în mod proeminent în spectacol. Serialul îi va arăta lui David o nouă latură pe care „publicul o poate vedea foarte rar”.

„Arhiva de amintiri a familiei lui David este masivă. Au păstrat cu mândrie imagini și momente din cariera lui de când era copil și au păstrat toate vechile tăieturi de la ziare locale, dosarele școlii și fotografiile echipei de-a lungul anilor”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

În plus față de filmările de familie despre zilele de naștere și Crăciun, serialul va arunca o privire asupra primelor întâlniri ale lui David și Victoria: „Inutil să spun că David strălucește, în timp ce telespectatorii vor putea vedea inteligența Victoriei”.

Serialul va urmări și viața actuală a familiei Beckham

Spectacolul îl va urmări, de asemenea, pe David în viața sa actuală, cu afaceri globale și timp în familie. Se spune, de asemenea, că există interviuri exclusive cu membrii familiei lui David, inclusiv cu cei patru copii ai săi: Brooklyn (în vârstă de 21 de ani), Romeo (în vârstă de 18 ani), Cruz (în vârstă de 15 ani) și Harper Seven (în vârstă de 9 ani).

Se spune că seria va începe cu un joc de fotbal între David și iubitul său tată, Ted. Va conține discuții cu asociați precum prietenul apropiat Dave Gardner, vedete din fotbal precum Gary Neville, Ryan Giggs și Cristiano Ronaldo și de asemenea, prieteni celebri, inclusiv comediantul și prezentatorul James Corden.

Ne putem aștepta și la înregistrări ale unor momente deosebite ale lui David din fotbal, atunci când seria va ajunge pe platforma de streaming, lucru care probabil se va întâmpla în 2022. David și-a creat anul trecut compania de media și producție Studio 99, cu numele inspirat din anul în care s-a căsătorit cu soția Victoria, 1999.

Ce poate să facă un frizer dintr-un mare actor! E de nerecunoscut!