Exclusiv. Fostul soț al Elenei Băsescu a „evadat” la un an de la nuntă

Exclusiv. Fostul soț al Elenei Băsescu a „evadat” la un an de la nuntă
E sărbătoare mare în familia lui Bogdan Ionescu și e un moment special pe care ține neapărat să-l bifeze.

Fostul soț al Elenei Băsescu a „evadat” la un an de la nuntă. Vă amintiți, acum un an, acesta  s-a căsătorit cu iubita sa, turcoaica Sheila Giafer (35 de ani). Se iubeau deja de un an de zile. Cununia civilă a fost extrem de discretă, în București, iar apoi au pregătit marea petrecere, într-o locație de lux, în țara natală a frumoasei.

Noua doamnă Ionescu a vorbit deschis, după cununie, despre sentimentele ei. „Este cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu. Pe 3 octombrie au avut nunta propriu-zisă, alături de prieteni și rude,  într-o locație exclusivistă din Istanbul.

A trecut un an de la nunta opulentă a lui Bogdan Ionescu

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu (41 de ani), fiul lui Gheorghe Ionescu, un miliardar discret, a studiat la Paris. Are gusturi alese în toate. Inclusiv la femei. El a făcut nuntă cu aleasa lui în palatul sultanului otoman Abdulaziz, la Instanbul, la începutul lunii octombrie, anul trecut.

Așa cum Rețete și vedete a dezvăluit atunci, Ciragan Palace a fost tranformat în hotel de cinci stele, complet renovat în 2007. Acesta se află pe malul Bosforului și își răsfață oaspeții cu preparate din bucătăria internațională și turcească, cu o mare varietate de preparate din carne și fructe de mare. Camerele sunt luxoase și scumpe, iar grădinile palatului, cu adevărat fabuloase. Anul acesta, în august, s-a aflat că Syda va deveni tată pentru a treia oară.

Fostul soț al Elenei Băsescu a „evadat” la un an de la nuntă

Bogdan Ionescu a fost căsătorit din 2012 până în 2016 cu fiica fostului președinte, Elena Băsescu. Cei doi au împreună doi copii: Traian jr. și Anais.

Fetița tocmai a împlinit opt ani, iar la aniversarea ei a participat și Bogdan Ionescu, împreună cu soția sa, Sheila. De altfel, Sheila și copiii  lui Bogdan au o relație foarte frumoasă și petrec deseori timp împreună.

Dar acum, Bogdan Ionescu a evadat numai cu aleasa inimii lui. Ei au luat avionul, joi seara, iar weekendul i-a găsit în Marsilia. S-au răsfățat în club, seara trecută, iar dimineața au început-o cu o plimbare în portul vechi, și cu cafele și croissante pe o terasa cochetă.

Sursa foto: Instagram