Exclusiv. Frații Tate  au mai „inventat” ceva. Iată ce le propun românilor: „Evadează din Matrix cu stil”

Exclusiv. Frații Tate  au mai „inventat” ceva. Iată ce le propun românilor: „Evadează din Matrix cu stil”
Orice s-ar spune despre ei, un lucru este de  remarcat și apreciat. Frații Tate au un simț aparte al afacerilor, știu să facă bani din orice. Practic profită la maxim de orice li se întâmplă.

Chiar dacă au rămas după gratii încă cel puțin o lună, până la finele lunii martie, Andrew și Tristan Tate continuă să câștige bani serios. Profitând atent de fiecare moment în care apar în presa națională și internațională, își structurează de așa natură comunicările pe rețelele de socializare, astfel încât să atragă atenția supra lor. Și a ofertei lor.

Relatam zilele trecute cum, în ziua în care au aflat că rămân în continuare în arest preventiv, au lansat „super oferte” la Hustler Academy, cursuri de 190 de dolari reduse la 9,90, cu promisiunea de a-i umple de bani și femei pe plătitorii dispuși să învețe lecțiile predate de Andrew Tate. „Disponibile doar azi” se menționa în reclamele care rulează deja de o săptămână.

Frații tate vând o cană  simplă cu 120 de lei

Luni, frații Tate au aflat că în mod cert vor mai petrece o lună în arestul poliției, după ce apelul lor  la măsura reținerii a fost judecat. Curtea de Apel București a stabilit că sunt în continuare prea periculoși pentru a sta în arest la domiciliu. Însă afacerile merg strună. Iar acum sunt în toi vânzările cu haine și accesorii care poartă „,marca” lui Tate: calul de șah.

„Scapă de Matrix cu stil. Experimentează succesul – Alege-ne pe noi, alege Tate. Găsește ceea ce îți place, cheltuie mai mult de 60 de dolari, apoi adaugă o pereche de ochelari de soare preferată în coș și primește-o GRATUIT!” – așa sună reclama pe magazinul virtual al celor doi frați multimilionari.  Ceasuri, tricouri, bluze, căni și ochelari de soare – iată oferta magazinului. O banală cană costa peste 120 de lei. Și e chiar cel mai monoton model de pe piață, singurul atu fiind că are imprimată pe ea  pisa de șah amintită. Dar atâta timp cât lumea plătește, e evident cine are de câștigat.

Husele de telefoane nu sunt disponibile pentru ultimul model de IPhone. Asta pentru că frații Tate sunt conștienți că aceia dispuși să dea peste 120 de lei pe una nu au încă 2000 de euro pentru a-și achiziționa ultimul model de telefon. Pentru asta trebuie să mai cumpere de la „academie” cursuri online cu 9,90 dolari, ca să învețe cum să facă bani.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre