Simona Ionescu / Redactor Șef

Frații Tate rămân în arest. Andrew Tate, sfaturi motivaționale de după gratii: „Fii trist și bucură-te că poți fi trist”. UpDate

Frații Tate rămân în arest. Andrew Tate, sfaturi motivaționale de după gratii: „Fii trist și bucură-te că poți fi trist”. UpDate
În timp ce așteaptă decizia Curții de Apel București dacă va fi eliberat din arest, împreună cu fratele său, Andrew Tate își continuă maratonul postărilor motivaționale de pe toate conturile sale de socializare. În urmă cu circa 30 de minute a aflat că el și fratele lui rămân în arest.

Up Date

Curtea de Apel Bucureşti a decis, luni, să respingă ca nefondată contestaţia formulată de Emory Andrew Tate împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti din 21 februarie, potrivit news.ro. 

Instanţa a admis, însă, contestaţiile formulate de DIICOT şi de Tristan Tate împotriva aceleaşi hotărâri a Tribunalului Bucureşti.

„Desfiinţează în parte încheierea atacată, cu privire la inculpaţii Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, şi rejudecând: Înlătură prevederile art. 223 alin. I lit.a Cod procedurà penală, reţinute ca temei al prelungirii măsurii arestării preventive a inculpatului Tate Tristan. Menţine dispoziţia de prelungire a arestării preventive a inculpatului Tate Tristan, în temeiul art. 223 alin. 1 lit. b, c, alin. 2 Cod procedurã penală. În baza art. 234 – art. 236 Cod procedură penală rap. la art.223 alin. 2 Cod procedură penală admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.II.C.O.T. privind pe inculpatele Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatelor naghel Georgiana – Manuela şi Radu Alexandra-Luana pe o duratã de 30 de zile, de la data de 28.02.2023 până la data de 29.03.2023, inclusiv. Soluţia se comunică administraţiei locului de deţinere”, se arată în minuta instanţei.

Știrea inițială

E un adevărat maraton pe rețelele se socializare pe care postează angajații lui Andrew Tate. Zilele trecute se promovau cursurile „academiei” sale de dezvoltare personală pentru bărbați, unde acesta promite să îi învețe cum să atragă femeile ( și multe altele, contra 9,99 dolari / curs). Acum Andrew Tate vorbește despre echilibrul energetic universal și cum energiile negative emanate de oamenii negativi, atrag alte energii negative. Prin  urmare e obligatoriu să evitați persoanele negative, recomandă fostul kickboxer.

El continuă cu o mantra: „Din punct de vedere mental – toată lumea este fragilă. Se rupe rigiditatea și ai terminat. Îmbrățișează emoția, simte-o și  controleaz-o. Fii trist și bucură-te că poți fi trist, fii fericit și bucură-te că poți fi fericit. Nu te vei rupe dacă te apleci constant”.

Frații Tate sunt în arest preventiv de două luni

Andrew Tate și fratele său, Tristan Tate, cei doi milionari britanici au contestat prelungirea măsurii restrictive cu încă 30 de zile și vor să fie cercetați în stare de libertate. Cei doi sunt arestați preventiv din 30 decembrie 2022, după ce, o zi mai devreme, ei și partenerele lor, iubita primului și o fostă polițistă, au fost reținuți într-un dosar de crimă organizată instrumentat de DIICOT.

Tribunalul București a decis, în ședința de marți, 21 februarie, prelungirea cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare pentru frații Tate și înlocuirea măsurii cu arest la domiciliu, în cazul celor două inculpate Georgiana-Manuela Naghel și Alexandra-Luana Radu. Frații Tate au contestat decizia și azi au judecarea apelului.

Dosar DIICOT pentru trafic de persoane

Frații Tate și cele două femei sunt acuzați că, în 2021, „au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

„Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului.

Prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, potrivit DIICOT.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre