Exclusiv. George Burcea, ironie fină la adresa fostei sale soții Andreea Bălan

Exclusiv. George Burcea, ironie fină la adresa fostei sale soții Andreea Bălan
Vestea separării dintre Andreea Bălan și iubitul ei Tiberiu Argint a iscat un adevărat tsunami în showbizul românesc, chiar dacă informația nu a fost confirmată de niciunul dintre protagoniști.

Plin de vervă în timpul filmărilor la care participă, George Burcea lansează o ironie fină la adresa fostei sale soții, în contextul amintit.

Vestea separării celor doi a fost oferită „pe surse sigure”, care ar fi susținut că totul s-a întâmplat în mare secret, deja de câteva săptămâni. Ceea ce este cert e că Andreea își vede de viață, de proiectele ei și, mai ales, de fetițe. Cu care tocmai ce a plecat într-o vacanță într-o destinație cu palmieri și mult soare.

O iubire de la o vară la alta

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint a început în vara anului trecut și a fost plină de momente  memorabile, pline se emoții și suspans. Datorită noului iubit, cântăreața și-a luat avânt parcă și în carieră, și a încercat experiențe noi cu duiumul. Ea a învățat să schieze, să patineze. Plănuia să sară și cu parașuta. A făcut sailing și a înotat în cele mai albastre ape.

Cei doi s-au afișat împreună, dar nu au vorbit, concret, despre relație. Nicicare.

George Burcea, ironie fină la adresa fostei sale soții

Vestea așa-zisei separări dintre Andreea Bălan și fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint Ionescu nu l-a lăsat indiferent nici pe fostul soț al Andreei Bălan. În timp ce Andreea postează imagini din vacanța exotică, Tiberiu Argint nu se expune defel pe rețelele de socializare. În schimb, George Burcea are ceva de spus. El a făcut mai multe relatări de pe platourile de filmare amintind că  Viviana Sposub, pe care o numește „iubita” sa, are un concurs de câștigat, și cere sprijinul fanilor.

Și mai face ceva. George Burcea a postat o imagine care poate fi interpretată în primul rând ca o ironie fină la adresa fostei sale neveste. În imagine apare un bloc din Capitală, pe deasupra căruia trece un stol de păsări. A comentat alături „S-au dus” și a pus un emoticon care rânjește ironic.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre