Exclusiv. Gina Pistol e supărată. Spune cine este cel mai periculos

Exclusiv. Gina Pistol e supărată. Spune cine este cel mai periculos
De când a născut nu mai are timp de nimic. E agitație mare în viața ei, de o lună de zile, de când a venit pe lume fiica mult așteptată. Printre picături, Gina Pistol încearcă să își facă timp să țină legătura cu fanii.

Gina Pistol spune cine este „cel mai periculos animal din lumea virtuală”, după o pauză destul de lungă pe rețelele sociale. Iubita lui Smiley a devenit mama micuței Josephine la începutul lunii trecute, iar de atunci grija față de aceasta îi ocupă tot timpul. de când a născut abia a postat șase fotografii, din care câteva cu ea, mai vechi.

„Tot o poză mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și să aleg UNA 😂 .Acum spun saru’mâna dacă apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine. Tu ce mai faci?”. Acesta a fost mesajul cu care frumoasa Gina și-a însoțit postarea pe Instagram. Precedenta fotografie, cu ea și Smiley, a postat-o în urmă cu o săptămână. „O poza veche. N-am poze mai noi cu noi”, a scris aceasta.

Gina Pistol spune cine este cel mai periculos

Dar se vede obligată să ia atitudine față de internauții care-i postează comentarii. Așa cum vă amintiți, nu ar fi prima dată când Gina le spune verde în față ce crede.  A făcut-o în repetate rânduri și în lunile cât a fost însărcinată.

„Citind așa, câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie. Cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul. Dar  este omul care este și prost și rău. Ăla e cel mai periculos”, a dezvăluit Gina Pistol. Mai pe scurt, a fost acuzată că profită de mica Josephine ca să  se laude cu viața de lux pe care o duce.

Cum spuneam, nu e prima dată când Gina Pistol are probleme cu fanii și chiar le-a recomandat celor ce nu o agreează să nu o mai urmărească. Pe de altă parte, ar putea prelua exemplul Oanei Roman și să restricționeze comentariile la postările ei.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Smiley s-a apucat să ia lecții despre familie de la Pavel și Anca Bartoș