Gina Pistol spune cine este „cel mai periculos animal din lumea virtuală”, după o pauză destul de lungă pe rețelele sociale. Iubita lui Smiley a devenit mama micuței Josephine la începutul lunii trecute, iar de atunci grija față de aceasta îi ocupă tot timpul. de când a născut abia a postat șase fotografii, din care câteva cu ea, mai vechi.

„Tot o poză mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și să aleg UNA 😂 .Acum spun saru’mâna dacă apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine. Tu ce mai faci?”. Acesta a fost mesajul cu care frumoasa Gina și-a însoțit postarea pe Instagram. Precedenta fotografie, cu ea și Smiley, a postat-o în urmă cu o săptămână. „O poza veche. N-am poze mai noi cu noi”, a scris aceasta.

Gina Pistol spune cine este cel mai periculos

Dar se vede obligată să ia atitudine față de internauții care-i postează comentarii. Așa cum vă amintiți, nu ar fi prima dată când Gina le spune verde în față ce crede.  A făcut-o în repetate rânduri și în lunile cât a fost însărcinată.

„Citind așa, câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie. Cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul. Dar  este omul care este și prost și rău. Ăla e cel mai periculos”, a dezvăluit Gina Pistol. Mai pe scurt, a fost acuzată că profită de mica Josephine ca să  se laude cu viața de lux pe care o duce.

Cum spuneam, nu e prima dată când Gina Pistol are probleme cu fanii și chiar le-a recomandat celor ce nu o agreează să nu o mai urmărească. Pe de altă parte, ar putea prelua exemplul Oanei Roman și să restricționeze comentariile la postările ei.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Smiley s-a apucat să ia lecții despre familie de la Pavel și Anca Bartoș

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp