Exclusiv. Imaginile momentului: Oana Roman „dă” din casă ultimul moment în care părinții ei au fost surprinși împreună

Exclusiv. Imaginile momentului: Oana Roman „dă” din casă ultimul moment în care părinții ei au fost surprinși împreună
Pe fiica fostului prim premier democratic al României au năpădit-o nostalgiile, iar vedeta a ținut să împărtășească asta cu fanii ei.

Oana Roman este fiica lui Petre Roman și a Mioarei Roman. Vedeta are o relație bună inclusiv cu tatăl ei, chiar dacă, la un moment dat, acesta a decis să se separe de femeia vieții lui și să își împlinească viața alături de alta, mai tânără. Mioara Roman nu are o bătrânețe prea frumoasă, aceasta se află de mai mult timp, internată într-o rezidență  medicală de lux, pentru a fi îngrijită 24 de ore din 24, având în vedere problemele cu care se confruntă. Acum Oana Roman „dă” din casă și arată ultimul moment în care părinții ei au fost surprinși împreună.

Oana Roman a descoperit fotografiile vechi de familie

După ce a răscolit în cufărul cu amintiri, Oana roman a distribuit pe rețelele sociale mai multe imagini din tinerețea părinților ei, dar și mai vechi. Ea a găsit fotografia de la cununia civilă a mamei ei, dar și ultima imagine în care Mioara Roman și Petre Roman încă formau un cuplu.

Oana Roman a împlinită luna trecută 46 de ani. În urmă cu exact 16 a fost momentul în care, pentru ultima dată, părinții ei au fost împreună, un cuplu. Ulterior, Petre Roman și-a continuat viața alături de altă femeie.

Oana Roman a descoperit și o imagine foarte veche, din Egipt, în care apar bunicii materni. „În 1950 tata e era ambasador la Cairo. Aici cu bunica mea superbă, mama care avea 10 ani și pe care tataie o țină de mână. Și sora mamei”, dezvăluie vedeta în legătură cu imaginea alb-negru postată.

Fotografii din tinerețe

Oana Roman a mai găsit și o fotografie cu tatăl ei din tinerețe. Aceasta a fost surprinsă chiar la începutul carierei politice democratice a lui Petre Roman.

„Am găsit poza asta cu tata din 1990. Cămăruța asta i-a fost casă câteva luni bune după revoluție. Era o cameră de vreo 12 metri în spatele biroului său de la Guvern, unde și-a petrecut primele luni de guvernare când nu a venit deloc acasă. Practic nu avea timp să plece și dormea acolo. La birou”, a mai completat Oana Roman.

Ea a mai dezvăluit o imagine cu ea în pielea goală, din copilărie, în timp ce se bălăcea în Marea neagră, dar și alta cu prima ei mașină.

Sursa foto: Instagram