După ce au fost treziți de mascați în zorii zilei, Daria Radionova, o „rusoaică” de la Chișinău și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, au fost despărțiți de procurori. El a fost dus cu duba în arestul Poliției Dolj, unde va sta pentru 30 de zile, iar ea a plecat pe drumuri, stingheră și, aparent, fără destinație.

Daria Radionova i-a făcut în seara zilei de vineri o declarație de dragoste lui Bodi, în speranța că mesajul va ajunge la el chiar dacă se află după gratii.

Ea s-a filmat plimbându-se pe străzi, în bolidul ei de lux, afișând un inel cu diamant imens, care a costat o avere. Acest inel este cel primit de la Bodi, care este acum cercetat de DIICOT pentru proxenetism și șantaj.  Mesajul Dariei a fost scurt și la obiect „Îmi doresc să fi fost aici. Mi-e dor de îmbrățișarea ta. Abia aștept să te țin în brațe”.

Pentru a i se împlini dorința, Daria mai are de așteptat cel puțin 29 de zile, timp în care ar putea să se răzgândească dacă lecturează comunicatele autorităților. DIICOT susține că gruparea din care făcea parte Alex Bodi se ocupa cu trafic de carne vine, proxenetism și șantaj. Dosarul conține declarații ale victimelor, depuse începând cu anul 2015, în care acestea descriu cum erau obligate să se prostitueze și erau violate și bătute dacă se împotriveau. Una dintre victimele grupării lui Bodi este chiar fosta lui soție, care a fost „scoasă la produs” în Germania – spun anchetatorii.

Bianca se comportă straniu

Analizând acest caz din toate unghiurile, Bianca Drăgușanu pare că ascunde adevărul. În primul rând, a declarat că este convinsă că Bodi va ieși nevinovat, așa cum a ieșit și din altele.

Care sunt situațiile din care Bodi a mai scăpat basma curată?, s-au întrebat mulți.

În plus, ea a declarat presei că nu mai are nicio treabă, de mult timp, cu cel care i-a fost soț, apoi iubit. Pe Instagram însă, dădea inimioare pozelor cu ea și Bodi în urmă cu doar șapte zile.

În final, să fie oare hazardul că mascații nu au intrat cu două săptămâni mai devreme în casa lui Bodi, atunci când se afla și ea, dar și fiica ei, Sofia, de doar 3 ani, în vila din Tunari?

Aceste  întrebări, dar și altele la fel de interesante, vor primi, probabil, răspunsuri pe parcursul anchetei.

Inele de zeci de mii de euro pentru cuceririle lui

Alex Bodi are gusturi fine când vine vorba de cadourile cu care își răsfață iubitele, iar în inele de logodnă este un adevărat expert, am putea spune. I-a pus pe deget Biancăi Drăgușanu o frumusețe cu diamante, iar acum a repetat gestul cu noua sa logodnică, Daria Radionova.

Acum două zile, imediat după ce a ajuns de la Londra la București, rusoaica lui Bodi s-a lăudat cu inelul de logodnă. O frumusețe cu diamante, etalată perfect pe mâna cu degete lungi și manichiură perfectă.

”Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, declara Alex Bodi la un post tv cu numai o zi înainte. Omul de afaceri din Mediaș știe ce bijuterii să le cumpere iubitelor sale.

Inelul de logodnă al Biancăi Drăgușanu, 10.000 de euro

La plecarea în Dubai, Bianca Drăgușanu a renunțat la inelul de logodnă, bătut și el în diamante, primit cadou de la Alex Bodi. Ne amintim cum spunea ea că nu se va despărți niciodată de el. De inel. Îi plăcea maxim. Era și foarte scump.

Cu doar câteva ore înainte de a se cununa civil cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și-a făcut un selfie în mașină (foto), fotografiindu-se  astfel încât să scoată în evidență inelul de logodnă pe care l-a primit de la viitorul soț. Era vorba despre o bijuterie impresionantă, care a costat în jur de 10.000 de euro, potrivit declarațiilor de la momentul respectiv. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit joi, 1 august 2019, pentru a doua oară, cu alesul inimii ei, Alex Bodi.

Rusoaica lui Bodi, o împătimită a bijuteriilor scumpe

Acum a venit rândul altei domnișoare să primească inel de logodnă de la același bărbat. Atent la detalii, Alex Bodi nu a făcut greșeala să îi cumpere un inel asemănător cu al Biancăi. Din contra. S-a documentat și a ales în cunoștință de cauză ceva pe placul noii sale iubite.

El a văzut că aceasta este o împătimită a bijuteriilor Louis Vuitton, casă de modă de la care are mai multe seturi de inele, pe care le-a tot etalat de-a lungul timpului. Așa se face că inelul de logodnă primit acum de Daria Radionova este, cel mai probabil, din ultima colecție de bijuterii din aur alb cu diamante ale celebrului brand.

Ultima colecție de bijuterii Louis Vuitton are două astfel de modele – „Les Ardentes”, unul la 7.600 de euro și altul la 11.600 de euro. Și dacă nu i-a luat de la Vuitton inelul, Alex Bodi e în continuare de lăudat, pentru că a ales un model care seamănă foarte mult cu acestea și, în plus, are multe diamante.

Sursa foto: Instagram, Facebook, Louisvuitton.com

Exclusiv. Copiii lui Țiriac își dau provocări pe internet

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri