Exclusiv. Iubitul Mihaelei Rădulescu are sfaturi utile pentru ceilalți bărbați care au lângă ei femei puternice

Exclusiv. Iubitul Mihaelei Rădulescu are sfaturi utile pentru ceilalți bărbați care au lângă ei femei puternice
Mihaela Rădulescu trăiește de ani buni o poveste de dragoste cu cascadorul Felix Baumgartner. Cei doi au aceeași vârstă și împart aceleași pasiuni pentru sporturi extreme, printre altele.

Dar  ceea ce îi ține cu adevărat legați e faptul că știu, fiecare, cum să îl facă fericit pe celălalt. De exemplu, după trei mariaje, la 52 de ani, Mihaela Rădulescu trăiește la Monaco și se bucură de relația ei cu cascadorul austriac, făcându-i inclusiv clătite și menaj, în ținute sumare, printre altele.

În ultima vreme, vedeta a vorbit deseori despre bunul mers al relației sale.

Iubitul Mihaelei Rădulescu are sfaturi utile pentru bărbați

Dar nici Felix Baumgartner nu se lasă mai prejos și umple internetul cu imagini tandre în care apare alături de iubita sa. În plus, explică de fiecare dată cât de mult se iubesc. „Dacă ea a trecut cu tine prin iad, fii sigur că trebuie s-o duci în Rai”, a scris sportivul Felix Baumgartner pe o fotografie în care apare alături de iubita sa, Mihaela Rădulescu.

În imagine, cei doi zâmbesc aproape complici, iar explicația o găsim pe contul de Instagram al vedetei din România. „Există întotdeauna o poveste. Dar unele e mai bine să fie ținute… private. Bucurați-vă de ale voastre”, a transmis Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu știe cum să-și țină bărbatul în mreje

De-a lungul timpului, diva noastră nu s-a sfiit să „dea” din casă, arătându-le fanilor multe imagini provocatoare în care își întâmpină iubitul. A făcut istorie imaginea cu ea în bikini, aplecată, și un borcan cu iaurt pus deasupra posteriorului său perfect, explicând lumii cum arată, pentru ea, micul dejun perfect. Iar astfel de exemple pot continua.

Mihaela și Felix au o relație din 2014, care a început în aceeași perioadă în care diva a decis să părăsească România și să se mute cu fiul ei la Monaco.

Acum ea se bucură de și mai multă intimitate, după ce fiul ei și al lui Elan Schwartzenberg a părăsit „cuibul”, plecând la studii în Statele Unite ale Americii. Totodată perioada aceasta e  una în care Mihaela stă mai multe pe acasă, astfel că își poate însoți iubitul în tot felul d aventuri și, dincolo de asta, se poate bucura maxim de prezența lui.

Sursa foto: Instagram