Exclusiv! Iubitul Monicăi Gabor, Mr. Pink, filmat de partenerul de afaceri. O să vă surprindă felul în care vorbește

Exclusiv! Iubitul Monicăi Gabor, Mr. Pink, filmat de partenerul de afaceri. O să vă surprindă felul în care vorbește
Mr. Pink, pe numele său real Poe Qui Ying Wangsuo, se dorea a fi unul dintre cei mai discreți milionari. Planul i s-a năruit după ce partenerul său de afaceri l-a filmat și l-a pus pe net.

 

DindMr. Pink, tot mai lipsit de secrete. Iubitul milionar al Monicăi Gabor a fost filmat de partenerul său de afaceri, impresarul de origine indiană Sheeraz, despre care Rețete și Vedete a mai scris recent. Imaginile cu Pink sunt surprinzătoare din mai multe motive.

Chinezul apare într-o sufragerie, la masă cu mai mulți conaționali, discutând despre afacerea pe care urmează să o lanseze în Statele Unite. Acesta a devenit partener pentru o publicație numită „Fame” (Faimă), care va prezenta poze tip paparazzi cu cele mai celebre staruri de la Hollywood.

Din imagini reiese că iubitul Monicăi Gabor este un adevărat lider, spunându-le celor prezenți la „ședință” pe un ton apăsat că are mari așteptări de la această afacere.

Totodată, accentul lui Mr. Pink, nemaiauzit până acum, e surprinzător. Acesta nu stăpânește foarte bine limba engleză, deși locuiește de mai bine de un deceniu în Florida. De asemenea, Monica lucrează ca profesoară de limba engleză, deci ar fi avut cine să-l mediteze.

Mr. Pink, în colaborare cu Sheeraz, continuă să caute jurnaliști dispuși să lucreze la viitoarea lor publicație.

Sheeraz, impresarul vedetelor

Cuplul s-a împrietenit și s-a asociat cu un impresar de la Hoollywood, pe nume Sheeraz, care susține că i-a adus celebritatea lui Kim Kardashian, dar și altor nume importante din lumea showbizului. Sheeraz a pus bazele unui site monden, bazat pe fotografi cu celebrități și „gossip”.

În afacerea cu site-ul, Pink e cap de afiș!

Stranie promovare, având în vedere faptul că lui Pink i se spunea milionarul fără chip. Acesta nu dorea să devină o figură cunoscută. La începutul relației cu Monica, chinezul i-a spus că nici nu concepe ideea de a se afișa în fața presei. Nici alături de ea, nici singur. Moni, la rândul ei, a arătat și ea cu degetul presa ori de câte ori a avut ocazia. Despre paparazzi nici să nu audă.