Lidia Buble a revenit în sânul familiei. Vedeta are de rezolvat o serie de probleme legate de actele de identitate. Mai exact are nevoie de o carte de identitate nouă, dar și de un certificat de naștere. Ea a anunțat că a dat peste oameni  drăguți, care au ajutat-o imediat, iar de miercuri va intra în posesia documentelor.

Lidia Buble, chinuită de familie

Lidia însă traversează o adevărată tragedie în Hunedoara, care îi punea la grea încercare rezistența și nervii. Nu o să vă vină să credeți despre ce e vorba. Artista a mai dezvăluit că a fost așteptată cu toate bunătățile pământului acasă. A mâncat dovleac copt și… cremeș.

„Cu ce mă chinuie mami și eu nu am voie” – a scris vedeta pe Insta Story. Problema e că a încercat doar să guste, cu lingurița mică și luând bucățele subțiri. Dar totuși! Cremeș făcut de mama! Cine poate rezista gustului copilăriei?

Botniță și bătaie

Tragedia s-a întâmplat  aseară. Lidia a cedat nervos. Artista care se antrenează zilnic într-o sală de fitness din București, unde se străduiește mereu să fie cea mai performantă atletă, și unde și-a construit abdomen cu pătrățele și picioare sculptate, a cedat. A fost la film cu frații ei și a venit acasă cu toate gândurile „negre”. Va rupe frigiderul.

„Nu vreți să știți ce gânduri am în noaptea asta. Ce îmi trece prin minte. M-am întors de la film și nu că aveam de gând să devorez cremeșul pe care mami l-a făcut astăzi. Efectiv luam tava și îl mâncam pe tot. Și m-am bucurat atât de tare când am deschis frigiderul și am văzut că nu mai este. Mi-am, dat seama că există o singură variantă pentru mine, aici acasă. O botniță ar fi fost excelentă, cu 10 lacăte și să primesc mâncare cu porția, apă și bătaie”, a dezvăluit cântăreața.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. S-a reunit clanul lui Mario Frash. Ce spune artistul despre mama sa

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri