Exclusiv. S-a reunit clanul lui Mario Frash. Ce spune artistul despre mama sa

Exclusiv. S-a reunit clanul lui Mario Frash. Ce spune artistul despre mama sa
S-a reunit clanul Gălățanu. Părinții lui Mario Fresh au lăsat plaja din Tenerife pentru a celebra, în România, 26 de ani de căsnicie. Și-au tatuat pe degete fiecare inițiala prenumelui celuilalt dar mai ales au petrecut cu copii. Mario a ținut să-și atenționeze fanii după ce mama sa a urcat la volan, în drum spre aeroport, seara trecută.

Fostul „băiat de aur” al lui Velea, Mario Fresh, e pe val zilele acestea cu remake-ul melodiei „Chitara mea”. Dar marea lui bucurie e faptul că îi are alături pe părinți, Michi și Claudia. Aceștia, deși conduc o afacere în Tenerife, au venit în țară pentru a-și celebra aniversarea căsătoriei și pentru a-și susține copiii în proiectele lor.

Cu această ocazie, au fost vizitate și restul rudelor: mătuși, bunica etc.  aceasta din urmă a fost de-a dreptul șocată să își vadă nepoții, care au venit la ea cu un buchet imens de flori.

Mario: „mama ia curba în triunghi”

Aseară, Mario Fresh a dezvăluit că are emoții. „Dacă nu mai fac niciun story după acesta, să știți, e mama la volan”, a dezvăluit tânărul. Acesta a arătat că toți ceilalți membri ai familiei și-au pus centurile de siguranță în mașină. Inclusiv cei aflați pe bancheta din spate. „Doar mama poate face o curbă în triunghi”, a mai spus Mario Fresh.

Până în 2017, părinții lui Mario au trăit la Iași, unde au avut deschisă o pizzerie. Între timp au decis să se mute mai la căldură și au ales destinația de vacanță preferată de români.

„Chitara mea” e pe val

De trei zile Mario a lansat cea mai recentă piesă a sa, care a înregistrat peste 220.000 de vizualizări.

Piesa pe care a lansat-o în urmă cu trei luni, împreună cu Andra, are peste 12 milioane de vizualizări. Mario e un cântăreț de succes, talentat, care duce o viață așa cum orice tânăr și-ar dori. În plus, are o iubită râvnită de mulți. El face cuplu cu Alexia Eram, fiica lui Alexandre Eram și a Andreei Esca, una dintre cele mai longevive și mai apreciate prezentatoare TV.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Smiley a început testele… de tată. E șocant ce face

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri