Exclusiv. Lidia Buble, combinație selectă. Cât costă băutura pe care o servește după ce mănâncă ceapă

Exclusiv. Lidia Buble, combinație selectă. Cât costă băutura pe care o servește după ce mănâncă ceapă
Lidia Buble e una din cele mai urmărite artiste de la noi. Toată lumea vrea să știe cu cine umblă, ce piese mai scoate, cu ce se îmbrăcă, cum se dezbracă, ce mănâncă.

Zilele acestea Lidia Buble a decis să prindă ultima zăpadă, așa că a dat fuga în munți. Cochetă și cu echipament de top, după șase ani de pauză, vedeta a schiat. Ea a fost filmată și a distribuit imaginile pe Instagram, bucurându-se de experiența care i-a lipsit timp îndelungat.

Lidia Buble a revenit pe schiuri după șase ani

În ultima perioadă, Lidia a distribuit pe conturile de socializare imagini în care le arată fanilor cât este de frumoasă, dar și ce ținute și accesorii de lux și-a mai cumpărat. Așa cum știți, tânăra din Hunedoara e o fashionistă adevărată și urmărește ultimele colecții. Ea poartă numai haine de firmă.

Lidia Buble, o vedetă sofisticată

De când a ajuns  mare vedetă, grație talentului muzical înnăscut, Lidia Buble și-a schimbat radical modul de viață. În meniul vedetei se regăsesc mâncăruri scumpe, sofisticate, pe care, deseori le arată fanilor, postând pe Instagram. Chiar dacă face parte dintr-o familie creștină practicantă, aceasta consumă și alcool, iar aici alege doar băuturi scumpe.

Cât costă șampania pe care Lidia Buble o bea după ce mănâncă ceapă

Cu ocazia vacanței de schi, Lidia Buble a dezvăluit ce la „dezmăț” gastronomic s-a dedat. După o partidă bună de schi, Lidia și-a refăcut energia cu  o ciorbă de fasole servită clasic, cu multă  ceapă roșie. Și asta nu e tot.

Vedeta le-a arătat fanilor și cu ce se „drege” după atâta fasole cu ceapă: bea una din cele mai scumpe șampanii, Veuve Clicquot . O sticlă costă aproape 300 de lei, la magazin. Având în vedere că a servit-o la restaurant, prețul sticlei din care Lidia își umple cu vârf paharul, poate avea preț dublu și chiar mai mare. Dar, în mod cert, dacă e să o credem, șampania Veuve Clicquot  merge cel mai bine după ce ai mâncat ceapă.

Șampanie fină, cu istorie

Veuve Clicquot Ponsardin este o casă de șampanie fondată în 1772 și cu sediul în Reims. Este una dintre cele mai mari case de șampanie. Madame Clicquot este creditată cu descoperiri majore, creând prima șampanie de colecție cunoscută în 1810 și inventând procesul de clarificare a șampaniei prin intermediul mesei de strivire în 1816.

Sursa: Instagram

Recomandarile noastre