Exclusiv. Lidia Buble mai îndrăgostită ca niciodată: „Iubesc de nu mai pot”

Exclusiv. Lidia Buble mai îndrăgostită ca niciodată: „Iubesc de nu mai pot”
După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, toată lumea a  vrut să știe cu cine îl va înlocui pe celebrul prezentator. Asta pentru că ea a făcut pasul, iar el a fost cel care a suferit.

Între timp, celebrul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani este într-o relație de cuplu asumată, în timp ce în cazul ei lucrurile sunt ceva mai complicate. Până să recunoască  faptul că iubește cu disperare, Lidia Buble a dat mari emoții fanilor. Pe vremea când era blondă, Lidia a avut ieșiri în oraș și la evenimente alături de masculi atractivi din punct de vedere fizic și financiar. Inclusiv cu  celebrul Cobra Tate a ieșit în oraș, în repetate rânduri și, din câte și-a dat lumea seama, nu a fost vorba de niciun proiect secret comun.

Confesiunea Lidiei Buble

Anul trecut Lidia Buble s-a îndrăgostit așa de tare încât, după mai muște vacanțe la Ibiza, și-a adus iubitul în România și l-a plimbat pe la casa părintească și prin țară. Actorul cubanez  Harlys Becerra, stabilit în Spania și de succes în filmele și serialele de televiziune din țara sa adoptivă, nu a rezistat prea mult. După câteva luni focoase, a ieșit discret din peisaj și își vede de carieră și plimbările pe malul mării, în timpul liber. Ca să o uite pe Lidia a plecat în Cuba câteva luni, alături de părinții săi.

Dar Lidia nu suferă, ci iubește. Ea a fost în Maldive, iar acum își manifestă dragostea totală pe Instagram. Iubește atât de tare încât simte că nu poate să nu o afirme în gura mare, în fața lumii întregi. „Oameni buni, eu nu mai pot cu ființa asta. Sunt disperată după ea și o iubesc de nu mai pot”, a mărturisit Lidia Buble.

„Fericitul câștigător” e nimeni altul decât Bubbly, cățelul ei cel alb. Pe care, primăvara aceasta, l-a adus din nou acasă, după ce, mult timp, animalul a fost lăsat la Hunedoara, în casa mamei sale.  Pe Bubbly, Lidia Buble l-a primit, încă de pui, cadou de la fostul ei iubit, Răzvan Simion.

Sursa foto: Instagram