Exclusiv. Lidia Buble nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns, în văzul lumii

Exclusiv. Lidia Buble nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns, în văzul lumii
Reflectoarele sunt pe Lidia Buble și lumea vrea să știe tot ce face fosta iubită a lui Răzvan Simion. Separarea de fostul prezentator al matinalului de la Antena 1 a fost un șoc pentru toată lumea. De când s-au separat cei doi, el și-a refăcut viața, însă cântăreața blondă nu s-a afișat, oficial, încă  cu nimeni.

Cu doar o zi înainte de Valentine’s day, Lidia Buble nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns, în văzul lumii. Au văzut-o șoferii în trafic cu lacrimi în ochi, vedeta a plâns, nemaiputând să se controleze.

Lidia Buble a ieșit în oraș aseară, în avans de Valentine’s day. Pentru distracția de la Nuba a ales, în stilu-i caracteristic, o ținută deosebit de provocatoare. Fustă maxi, strânsă pe corp, tocuri, un top  minimalist de culoare neagră.

Lidia Buble nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns

La finele anului trecut, Lidia Buble s-a mutat în altă locuință. Ea și-a amenajat frumos noul spațiu și a încântat audiența cu  imagini incendiare. Dar nu fotografiile provocatoare au reprezentat marea schimbare după mutarea Lidiei, ci altceva. Vedeta a decis să renunțe, măcar pentru o vreme mai lungă, la animalul ei de companie.

Cățelul ei alb, pomeranianul Bubbly, pe care îl prezenta deseori fanilor, și despre care am aflat că iubește, ca și stăpâna lui, zacusca făcută de mama vedetei, a fost „deportat” la Hunedoara. Cățelul trăiește acum în casa părinților Lidiei Buble.

Cu multă atenție din partea unei familii numeroase, cățelul s-a transformat. Și-a depășit temerile și a scăpat de fobia de apă. De aici și marile emoții ale Lidiei.

„Mi-a trimis Lori acum un filmuleț cu Bubbly. Care pe lângă faptul că nu este fericit, ci foarte fericit acasă la mami, și mă bucur pentru el, dar plâng pentru mine. A învățat să înoate. Leșin…. Se uită lumea în trafic la mine, plâng ca o băbuță la volan. (…) Și îi era atât de frică, înainte, să facă băiță. Iar acum, cu Lori, este alt cățel. E atât de fericit. Și mă bucur atât de tare pentru el”, a spus Lidia Buble cu lacrimi în ochi, încercând să-și explice plânsul din preziua sărbătorii îndrăgostiților.

Sursa foto: Instagram

Femeia care dormea cu un piton în fiecare seară. Ce a făcut apoi șarpele este uimitor