Exclusiv. Lidia Buble nu doarme de grija unui bărbat. Nu e Harlys Becerra!

Exclusiv. Lidia Buble nu doarme de grija unui bărbat. Nu e Harlys Becerra!
Încă nu ne dăm seama ce se întâmplă cu viața amoroasă a Lidiei Buble. La scurt timp după ce s-au încheiat filmările la Asia Express aceasta și-a vizitat iubitul în Spania, apoi a venit el în vizită la ea, în România. Apoi, de săptămâni bune, s-a instalat destul de multă tăcere, online, în relația lor.

Lidia Buble are insomnii. Și o rochie de mireasă ținută la naftalină, după cum îi place să glumească. Iar insomniile au apărut pentru că încă e nevoită să doarmă singură în patul ei mare, din dormitor. Cu actorul Harlys Becerra a defilat pe internet, l-a dus acasă la părinți. După ce bărbatul s-a întors în patria sa adoptivă, Spania, s-a cam instalat tăcerea asupra relației. Acum, Lidia, mărturisește, mai în glumă, mai în serios, că e în căutarea unui bărbat.

După șase ani de relație cu Răzvan Simion, și mai bine de unul în care a fost, cel puțin oficial, singură, ar vrea să își schimbe statutul.

Unde își caută bărbat Lidia Buble

În Israel, Lidia a primit un talisman menit să o ajute să se mărite mai repede. Ea a fost foarte optimistă în legătură cu darul primit. Însă minunea nu s-a întâmplat încă. „Știe cineva să-mi răspundă dacă e căsătorit Scărlătescu sau ceva?”, a întrebat Lidia Buble, râzând. Ea recunoaște că acum regretă faptul că nu a acceptat provocarea de a participa și la Chefi la cuțite.

„Doar nu credeți că acum, dacă m-am întors din Asia, gata, s-au terminat căutările! Că voi știți ce am zis eu când am plecat. Nicio odihnă, Florică, ai un bărbat de căutat! Tot mai rău îmi pare că nu m-am dus la Chfi la cuțite, era ceva marfă pe acolo. Scărlătescu, Cuza, și Franci…Franci, poate te dădeam pe spate cu o oală de zamă”, a mai continuat blondina.

Nu a putut însă, să adoarmă.  Așa că a revenit pe Instagram să spună de ce. „M-am pus să dorm și mă macină un gând. Mi-a venit așa, o sclipire. Dar de Putin știe cineva dacă e singur sau nu? Și ăsta-i luat?”, a continuat Lidia Buble să se amuze pe net.

Orice s-ar spune, după ce am văzut-o în Asia Express, Lidia e o tânără cu mult simț al umorului.

Sursa foto: Instagram