Exclusiv. Lidia Buble promovează puternic bucătăria românească. Iubitul său spaniol a cunoscut răsfățul

Exclusiv. Lidia Buble promovează puternic bucătăria românească. Iubitul său spaniol a cunoscut răsfățul
Lidia Buble a decis să continue să îi arate iubitul lui ei spaniol frumusețile patriei. Ea l-a adus pe acesta în comuna Bran, județul Brașov, unde i-a pus în față mai multe bunătăți.

Lidia Buble promovează puternic bucătăria românească, și vrea ca iubitul ei cel nou să o cunoască în detaliu și în profunzime. A ales un restaurant cu specific românesc pentru a-i arăta lui Harlys Becerra cum mănâncă românii. I-a arătat și cum  beau aceștia.

Actorul spaniol de origine cubaneză s-a delectat cu ce e mai bun. El a mâncat zacuscă, mămăligă cu brânză, dar și o porție generoasă de ciorbă de fasole, servită în pâine coaptă într-un cuptor tradițional. S-a declarat așa de încântat încât a distribuit pe contul său de Instagram fotografii exemplificatoare cu fiecare fel de mâncare în parte. Suntem siguri că cel mai mult apreciat faptul că prințesa lui cea frumoasă și blondă i-a dat să mănânce mămăligă cu lingura mare.

Lidia Buble promovează puternic bucătăria românească

Cum nicio masă românească autentică nu poate fi servită fără o companie de alcool, cei doi au ciocnit și câte un pahar de țuică. Băutura l-a dat pe spate pe Harlys Becerra. „E puternică, a spus acesta. Mai înainte îmi era frig, acum sunt fierbinte”.

Drept mulțumire, după masă, în timp ce au ajuns la o pensiune cu un restaurant cochet, Harlys Becerra s-a lansat ad-hoc într-o serenadă cântată la pian, stând în picioare.

După masa copioasă și microrecitalul al pian, Lidia Buble și Harlys s-au retras în camera pe care au închiriat-o, pentru a savura noi clipe de răsfăț împreună, după cum a dat de înțeles artista.

Actorul spaniol e primul iubit pe care Lidia Buble îl prezintă lumii după despărțirea de Răzvan Simion, cu care a fost împreună aproape șase ani. Lucrurile între cei doi par să fie foarte serioase, având în vedere că celebra artistă l-a și prezentat pe actor părinților săi, imediat după ce acesta a ajuns pentru prima dată în vizită la ea, în România.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp