Exclusiv. Loredana Groza, dialog savuros cu tatăl ei: „Numai eu știu cât am muncit în tinerețe”

Exclusiv. Loredana Groza, dialog savuros cu tatăl ei: „Numai eu știu cât am muncit în tinerețe”
Loredana Groza a avut în Sâmbăta de Paște un dialog savuros cu tatăl ei. Într-o ținută extrem de sexi, Loredana a făcut pe frizerul personal pentru Vasile Groza. Replicile celor doi sunt absolut savuroase.

Loredana Groza este o divă din cap până în picioare. Nu numai că arată extraordinar cu fiecare ocazie cu care apare în public, ci se prezintă impecabil și când este proaspăt trezită din somn. În această dimineață, artista și-a delectat fanii cu câteva imagini din intimitatea casei ei. Astfel, Loredana a coborât de la etaj, acolo unde are dormitorul, pentru a-și saluta cei doi căței din dotare. Îmbrăcată într-un halat de mătase negru, lăsat pe un umăr, artista s-a dus direct la patrupezii din dotare. 

Loredana și Vasile Groza

Ulterior, cântăreața a postat câteva video-uri în care a arătat fanilor de pe Instagram cum se pregătește de Paște. Loredana a mers tacticos în bucătărie, acolo unde a pregătit friptura de miel la cuptor. Într-o emisiune TV, Loredana a dezăluit că are o rețetă cu totul specială pentru a prepara friptura de miel. Astfel, artista pregătește friptura cu mama sa, iar întâi lasă carnea la macerat. Iese astfel cea mai bună și savuroasă friptură. De asemenea, Loredana a mai dezvăluit și că partea ei preferată sunt coastele de miel și codița. Totuși, vedeta nu a avut chef să se și schimbe în alte haine, astfel că a rămas îmbrăcată în aceeași ținută sexi tot timpul în care a gătit.

Loredana Groza, dialog savuros cu tatăl ei. Vasile Groza și-a asumat meritele fiicei sale 

Despre tatăl Loredanei s-a mai scris. Vasile Groza, în vârstă de 83 de ani, este poet, iar cântăreața se mândrește cu el ori de câte ori are ocazia. De asemenea, Lori se pare că este și frizerul personal al tatălui ei. Cât timp se făcea friptura, Loredana și-a scos tatăl în grădină pentru o sesiune de tuns la iarbă verde. 

Loredana Groza tatăl ei

Bineînțeles, s-a lăsat cu glume din partea amândurora. În timp ce Loredana le-a transmis fanilor că de obicei îl tunde cu foarfeca pentru oi, tatăl ei a ignorat-o total și a avut cu totul altceva de transmis. Dialogul dintre cei doi a stârnit râsete. „„Tataie cum e să ai frizeriță de servici?”, a întrebat Loredana. Tatăl ei a prins imediat momentul și a continuat. „Dar numai un tată de vedetă poate să pățească așa ceva. Numai eu știu cât am muncit în tinerețe pentru vedeta asta. Ca să se nască”, a mărturisit Vasile Groza.

Conversația a continuat în același stil: „Hai mă că nu sunt vedetă!”, a răspuns Loredana. Replica tatălui ei însă a venit imediat: „Divă!”, a conchis domnul Groza. Artista are o relație extraordinară cu tatăl ei, fapt reieșit clar din conversația amuzantă a celor doi. 

Foto: Instagram

Jennifer Lopez, întâlniri secrete cu un alt actor celebru. Alex Rodriguez e amintire

 

Recomandarile noastre