Exclusiv. Loredana Groza, transformare totală în India. Imagini actuale

Exclusiv. Loredana Groza, transformare totală în India. Imagini actuale
De la începutul anului, Loredana Groza nu mai este în România. Superba artistă a decis să plece din România, pentru o vreme. Ea este însoțită de fiica ei.

Dincolo de imaginea scenică, mereu reinventată, proaspătă și creativă, Loredana Groza are o frumoasă viață de familie, alături de același bărbat, Andrei Boncea. Cei doi sunt căsătoriți de 25 de ani, iar împreună au o fiică, Elena, care anul acesta va împlini 24 de ani. Relația dintre Loredana Groza și fiica ei e una specială. Cele două împărtășesc aceeași nevoie de dezvoltare spirituală, pe lângă alte pasiuni comune.

Loredeana groza s-a dus în India, după un guru

Loredana Groza a plecat să caute starea de Zen în India, alături de fiica ei, Elena Boncea. Cele două se află deja  de peste două luni în această țară. Ele au parte de experiențe spirituale remarcabile, alături de lideri religioși aparte. Și se bucură de clima călduroasă.

„Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu. Mereu unde a fost plecată, în lumea asta, în Brazilia sau în altă parte, motivul a fost participarea sa la concerte.

La fel și în Canada, de câte ori a fost și pe acolo. Și când a ajuns data trecută, în India, și atunci a făcut un cântec. Așa e când pasiunea nu te lasă. A plecat acum două zile, a renunțat o lună la spectacole, cât timp va sta acolo”, a mărturisit, acum câteva săptămâni, Vasile Groza, tatăl Loredanei, pentru Playtech.

Arista e plecată din țară de peste 2 luni

Aflată într-o vacanță prelungită, de peste două luni în India, zilele acestea Loredana Groza a dezvăluit cât de bine le merge în India, ei și fiicei sale, Elena. Par extrem, de relaxate în umbra palmierilor și se bucură de relaxare. Loredana Groza pare că a întinerit și mai mult de când este în India. Radiază pace, liniște, fericire. Ea a și adoptat moda de acolo, și umblă în șalvari cu tunică, pentru lejeritate, în timp ce fiica ei îi calcă pe urme.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre