Exclusiv. Marea dilemă a lui Dani Oțil după o săptămână cu bebelușul. E de necrezut

Exclusiv. Marea dilemă a lui Dani Oțil după o săptămână cu bebelușul. E de necrezut
Deja de mai bine de o săptămână, Gabriela și Dani Oțil sunt părinți „cu acte în regulă”. Fiul lor a ajuns acasă, iar acum cei doi traversează emoțiile primelor zile  cu un nou membru de familie.

E însă de necrezut marea dilemă a lui Dani Oțil după o săptămână cu bebelușul. Acesta nu se sfiește să îți țină la curent fanii cu provocările vieții de tată. Iar ceea ce transmite e, deseori, șocant. Dar, ceea ce este cu adevărat simpatic, e faptul că prezentatorul emisiunii Neatza și-a intrat serios în rol.

Probabil că a primit și sfaturi de la colegii lui care deja au bifat exprieneța primelor zile din statutul de părinte. Chiar Răzvan, prietenul și colegul de emisiune poate să îi spună multe, el fiind tată de doi copii, adolescenți deja.

Marea dilemă a lui Dani Oțil

După prima noapte cu bebelușul, Dani Oțil a relatat cum a decurs cea mai grea noapte  din viața cuplului. „Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de țzâtză s-a pleoscăit nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a relatat, dis de dimineață, Dani Oțil.

După o săptămână, celebrul prezentator a concluzionat ce-i lipsește. „Prima săptămână cu bebelușul: am aflat că dacă aveam și țzâtze eram cel mai mișto tătic din lume. Dar n-am”. El a fost încurajat imediat de fanii lui. „Ești un tătic descurcăreț”, i-a scris cineva.

Între timp, Dani Oțil mai are o dilemă. El se întreabă cu cine seamănă copilul. Cel mic a primit deja, de la mămica lui, prima căciuliță haioasă, cu urechi mare de iepuraș.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Chiar dacă nu prea doarme noaptea, Dani reușește să fie vesel și să se zbănțuie în fiecare dimineață în platoul Antenei 1, chiar mai bine decât Răzvan Simion, mult mai odihnitul său coleg și prieten.

Sursa foto: Instagram