Exclusiv. Medicul de la Survivor a făcut un gest ciudat Andreei Tonciu și am aflat de ce!

Exclusiv. Medicul de la Survivor a făcut un gest ciudat Andreei Tonciu și am aflat de ce!
Competiția Survivor nu este una ușoară, iar probele fizice sunt doar o mică parte din întregul care face acest reality-show foarte stresant pentru concurenți. Căldura, dormitul pe jos, lipsa hranei și clima umedă fac competiția un adevărat chin chiar și pentru cei mai experimentați sportivi.

Medicul de la Survivor. Cine e și ce știe să facă!

Sursa foto: Kanal D

În ajutorul celor care clachează sau se accidentează vine doctorul Teodor Liviu Goian, medic generalist cu competențe în acupunctură, dar și cu competențe în medicina sportivă. Are 54 de ani și e tată a doi băieți.

Fanii emisiunii Survivor au surprins momente în care medicul intervenea rapid în cazul concurenților leșinați cu… un masaj în zona urechii! Incredibil, dar adevărat, specialiștii în presopunctură susțin că în apropierea urechii există un „punct al foamei”. Cei care suferă din cauza lipsei hranei, trebuie să se maseze circular în această zonă, timp de circa două minute, pentru a dispărea senzația de foame și slăbiciune.

Puteți vedea o astfel de intervenție a medicului de la minutul 00.50, în imaginile surprinse imediat după ce i s-a făcut rău Andreei Tonciu:

Andreea Tonciu a fost pusă pe picioare prin aceste metode de medicină chineză, dar se pare că acest truc se poate aplica și în cazul persoanelor care doresc să slăbească. Prin apăsarea punctului respectiv, senzația de foame dispare!

Andreea Tonciu a beneficiat de terapia prin presopunctură atunci când i s-a făcut rău la Survivor.

Medicul numit de concurenți „tata Teo” participă pentru a treia oară la Survivor

Tata Teo este antamat în cadrul competiției încă de la începutul emisiunii în România. Acesta a plecat cu tot cu format de la Kanal D, la Pro TV.

Medicul de la Survivor are grijă de concurenți încă din sezonul 1.

În interviurile mai vechi acordate jurnaliștilor Kanal D, tata Teo a povestit despre experiența lui la Survivor ca și medic și a dezvăluit care sunt secretele care nu se văd în fața camerelor de filmat.

Au apărut probleme de sănătate grave la Survivor

„La început chiar au fost probleme destul de grave. Probleme pleacă în primul rând de la lipsa alimentației. (…) E foarte real ce se întâmplă aici. Să nu creadă nimeni de acasă că este ușor. Nu aveți cum să credeți că aici este ceva doar pentru televiziune”, povestea dr. Teodor Liviu Goian pentru jurnaliștii Kanal D.

„Peste toate, apare depresia în cazul celor care pierd. Toate contribuie la o îngreunare a traiului la Survivor”, a adăugat el.

Nuca de cocos, singurul aliment permis, dar și un pericol pentru sănătate

„Nuca de cocos conține foarte mulți nutrienți însă conține și foarte multă fibră. Acea fibră nu se digeră și mai conține și foarte multe uleiuri. De aici apar și foarte multe probleme gastrice. Nuca de cocos trebuie făcută fulgi, ca să se evite problemele digestive. Nu ronțăită, nu mâncată ca atare. Dacă o faci fulgi este parțial mai ușor digerabilă”, a explicat medicul.

Recomandarile noastre