Exclusiv. Monica Bârlădeanu s-a apucat de sporturi extreme. I-a uluit pe toți. Video

Exclusiv. Monica Bârlădeanu s-a apucat de sporturi extreme. I-a uluit pe toți. Video
Momentele pe care le trăiește Monica Bărlădeanu în această vacanță, cu siguranță nu le va uita prea curând. Trăiește viața la intensitate maximă și acum s-a apucat de sporturi extreme.

Monica Bârlădeanu le dă lecții tuturor despre ce înseamnă să te bucuri de viață. Iar în această vacanță s-a decis să facă ceva cu totul extraordinar: sporturi extreme.

Cu puțin timp în urmă, actrița a postat pe contul de socializare un video în care le arată tuturor cât de repede a învățat să schieze pe apă. E foarte adevărat că n-a fost deloc ușor, au fost și căzături destule, dar și fălci încleștate, dar moldoveanca din ea a spus că trebuie să reziste și să demonstreze tuturor de ce este în stare. Bruneta n-a rezistat, a postat totul pe contul de socializare, iar fanii au fost de-a dreptul extaziați.

„Ca să nu par complet varză”

„Am zis că dacă schiez în general binișor pe zăpadă, îmi iese repede și waterski-ul. Numai că n-a fost așa. Lovee, P.S. Să fiu cinstită, au mai fost vreo trei fail-uri pe care nu vi le-am arătat, ca să nu par complet varză”, a fost comentariul Monicăi la video-ul postat.

„Sunt câteva elemente de care nu ai cum să mă desparți”

Pe de altă parte, Monica le-a explicat fanelor sale că indiferent unde o poartă drumurile, există anumite lucruri de care nu se desparte niciodată.

Monica Bârlădeanu nu renunță niciodată la aceste bijuterii

Pentru că fac parte din „identitatea stilistică”. „Sunt câteva elemente de care nu ai cum să mă desparți: bijuterii (multe, combinate auriu cu argintiu, mai fine cu mai „generoase”, bănuți de tot felul…) și pălării (oricată pauză aș lua, mă întorc mereu la ele. Fac parte din identitatea mea stilistică).

Așa că în pozele astea le vedeți pe toate:)) Loveee”, a comentat artista, a cărei fericire se citește pe chip. Întregesc imaginea de vacanță perfectă plimbările lungi în locuri care de care mai frumoase și mai interesante și plaja „sub multe straturi de protecție solară”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre