Exclusiv. Monica Gabor, prădată! A alertat de urgență poliția americană

Exclusiv. Monica Gabor, prădată! A alertat de urgență poliția americană
Monica Gabor a fost prădată de un cetățean indian. Fosta „Scorpie de la Izvorani” a alertat autoritățile și speră ca poliția să-l prindă.

În timp ce iubitul ei milionar, Mr. Pink, se reinventează și vrea să fie cât mai vizibil în mass-media, iubita lui nu mai are resursele necesare de a-l face vizibil. În urmă cu puțin timp, Monica Gabor a postat un mesaj disperat pe Instagram în care alerta prietenii și fanii că un indian i-a furat identitatea.

Monica Gabor a vrut să-și transforme conturile de pe rețelele sociale într-o afacere.

Moni a declarat că un escroc, care a pretins că deține o companie de publicitate în mediul online, i-a furat contul de Facebook. Tot ea dezvăluie că individul, care pare a fi de origine indiană, i-a promis sume de bani considerabile dacă îi va permite plasarea unor reclame pe profilul ei de pe rețeaua socială.

I-a promis bani mulți pentru a-i folosi contul

Convinsă că va scoate bani frumoși, Moni se pare că i-a oferit bărbatului datele de acces la pagina ei „Monica Gabor & Mr. Pink”. Imediat ce a realizat că a fost țepuită, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a apelat poliția americană.

Fiind stabilită de mai bine de 10 ani în Florida, SUA, autoritățile de acolo au promis că o vor ajuta să-și recupereze contul din mediul online.

Mesajul disperat al Monicăi Gabor

Între timp, ea și Mr. Pink se bucură de un nou start în afaceri. Milionarul chinez investește acum într-o platformă media unde va promova celebritățile de la Hollywood. O dată cu lansarea noului site, Mr. Pink a acceptat să devină și el mai vizibil în presa internațională.

Mr. Pink s-a schimbat! În urmă cu puțin timp nici Moni nu avea voie să posteze pe internet o poză cu el

Mai nou, iubitul Monicăi a fost fotografiat alături de o vedetă de top: Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber.

Cum au trecut de la uleiuri cu extract de cannabis, la ziar online

Cuplul s-a împrietenit și s-a asociat cu un impresar de la Hollywood care susține că i-a adus celebritatea lui Kim Kardashian, dar și altor nume importante din lumea showbizului. Asociatul a pus bazele unui site monden, bazat pe fotografi cu celebrități și „gossip”.

În afacerea cu site-ul, Pink e cap de afiș!

Stranie promovare, având în vedere faptul că lui Pink i se spunea milionarul fără chip. Acesta nu dorea să devină o figură cunoscută, cu atât mai mult comentată în zona de monden. La începutul relației cu Monica, chinezul i-a spus că nici nu concepe ideea de a se afișa în fața presei. Nici alături de ea, nici singur.

Moni, la rândul ei, a arătat și ea cu degetul presa ori de câte ori a avut ocazia. Despre paparazzi nici să nu audă.

Acum, portivit parteneriatului, ea va fi șefa lor, la „Fame Celebrity GPS”… Da, la „GPS-ul” vedetelor din Statele Unite.

Parteneri