Exclusiv. Harlys Becerra e topit după Lidia Buble. Ce credeți că face în mașină?

Exclusiv. Harlys Becerra e topit după Lidia Buble. Ce credeți că face în mașină?
Iubirea dintre Lidia Buble și iubitul ei spaniol, actor, se desfășoară în cu totul alt ritm de cum, probabil, s-ar fi așteptat cei care au urmărit cu interes evoluția poveștii dintre artistă și Răzvan Simion.

Lucrurile par să se precipite, n-ați mai văzut așa ceva, Harlys Becerra e topit după Lidia Buble! Totul avansează serios, pe repede înainte.

După ce a petrecut o săptămână în România, în vacanță la iubita lui, și după ce a fost primit cu brațele deschise în familia tinerei și mai ales, după ce a fost răsfățat cum nu se poate de Lidia, a trebuit să se întoarcă. Nu era foarte clar, între timp, Harlys Becerra ne-a lămurit. A plecat înapoi în Spania. E departe de Lidia lui și îi duce dorul.

Harlys Becerra e topit după Lidia Buble

E clar pentru toată lumea că Lidia și Harlys „s-au găsit”, ceea ce e între ei pare serios și asumat. Își declară public sentimentele și își fac, unul altuia, gesturi de iubire.

Exclusiv. Lidia Buble și-a supus iubitul la testul suprem. Cum l-a comparat cu Răzvan Simion

Actorul Harlys Becerra este așa de îndrăgostit încât are nevoie în fiece moment al vieții lui de prezența Lidiei. Iar dacă ea e la niște kilometri distanță, cam mulți, o ține aproape altfel. El și-a schimbat playlist-ul în mașină. Iar acum, de câte ori călătorește, o ascultă pe fabuloasa lui iubită. Așa s-a întâmplat și zilele trecute. Actorul a călătorit, cu mașina, de la Madrid la Valencia, iar pe drum a ascultat melodiile iubitei sale.

Cu puțin timp în urmă a mărturisit că se uită la Asia Express, show-ul la care a participat și iubita sa alături de una din surori, Estera.

Lidia a dezvăluit momentul în care, de ziua ei, a putut să vorbească cu tatăl ei la telefon, deși se afla pe Drumul Împăraților.

Ea nu avea telefonul asupra ei, conform regulilor din joc. Iar binecuvântarea pe care o primește de obicei, anula de la tatăl ei, e foarte importantă. Cei din show s-au organizat în așa fel încât să îi facă o surpriză. Se pare că binecuvântările părintești au efecte.

Harlys Becerra învață românește, iar Lidia Buble s-a dus la doi bărbați

Sursa foto: Instagram